Fotbollsresor Champions League

Säkra din biljett med hjälp av GO Sport Travel till världens största klubblagsturnering i fotboll, Champions League!

Efter att turneringen år 92/93 bytte format från Europacupen för mästarlag och tog formen den har idag, så har turneringen växt stadigt. Idag är det en av världens mest sedda sportevenemang tillsammans med VM finalen i fotboll, Super Bowl och de Olympiska spelen. Turneringen är utformad så att lagen deltar först i ett gruppspel för att sedan gå vidare till slutspel. Både i gruppspelet och slutspelet möts lagen två gånger förutom finalen. Efter VM-pokalen så är Champions League-pokalen den som varje fotbollsspelare vill lyfta någon gång i sin karriär.


mar
11
ons 2020

Liverpool - Atletico Madrid

Champions League
Anfield - Liverpool

HotellBiljett
fr 10995 SEK
Biljett
fr 9995 SEK
mar
17
tis 2020

Manchester City - Real Madrid

Champions League
Etihad Stadium - Manchester

HotellBiljett
fr 3895 SEK
Biljett
fr 3495 SEK
mar
18
ons 2020

Bayern München - Chelsea FC

Champions League
Allianz Arena - München

FlygHotellBiljett
fr 7795 SEK
HotellBiljett
fr 6295 SEK
Biljett
fr 4995 SEK
mar
18
ons 2020

FC Barcelona - Napoli

Champions League
Camp Nou - Barcelona

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
fr 4595 SEK
Biljett
fr 2195 SEK


I Champions League hittar du återkommande storlag från Europas största ligor som sällan missar att ta sig till turneringen. Ingen annanstans ställs Europas stormakter som Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Liverpool, Manchester United,  Paris Saint Germain, Juventus eller Milan mot varandra med så mycket på spel. Vi på GO Sport Travel jobbar därför direkt med flera av klubbarna för att kunna erbjuda en trygg leverans av era biljetter i god tid.

Vill du äta en bratwurst i München på väg till Allianz Arena? Avnjuta en tapastallrik i Madrid eller Barcelona innan avspark på Santiago Bernabeu och Camp Nou? Eller kanske sitta på en pub i väntan på att åka London Underground till Tottenham Hotspur Stadium eller Stamford Bridge? 
Vi på GO Sport Travel kan med vår erfarenhet och kunskap hjälpa dig att skräddarsy den resa och upplevelse som passar dina önskemål och behov bäst.

Känner du dig osäker på vilken matchbiljett ni ska välja? Vi hjälper dig att utvärdera vad som passar era behov bäst. Vi tycker det är viktigt att man känner sig trygg med sina matchbiljetter innan man åker. Därför har våra anställda samlade erfarenheter genom besök på både klassiska och moderna arenor runt om i Europa som till exempel Santiago Bernabeu, Stamford Bridge, Camp Nou, Allianz Arena, Tottenham Hotspur Stadium, Old Trafford, Signal Iduna Park, San Siro och Anfield Road. Allt för att kunna hjälpa dig välja den matchbiljett som passar dig bäst.

Vare sig ni vill krydda er upplevelse med mat och dryck innan matchen eller bara köpa en matchbiljett så erbjuder vi genom våra trygga villkor och officiella avtal med klubbar och leverantörer 100% auktoriserade biljetter.  

Kontakta oss idag och förverkliga din Champions League resa. Vi på GO Sport Travel lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig att skapa ett oförglömligt minne!


 

Väntar du e-post från oss?

Saknar du kommunikation via e-post från oss så ber vi dig kontrollera din skräppost.
Gäller främst hotmail.com och gmail.com.

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent