FA Cup – Biljetter & fotbollsresor

Englands och de brittiska öarnas mest prestigefyllda cuppokal är utan tvekan FA Cupen, eller The Football Association Challenge Cup som den egentligen heter. Det är världens äldsta fotbollstävling och har sina rötter så långt bak som 1871.

Redan i augusti månad spelas de första kvalomgångarna i denna turnering, i november spelas den första omgången och strax efter nyår kliver Premier League-lagen in i jakten på den stora finalen som avgörs på Wembley Stadium i slutet av säsongen. 


FA Cup Final

London

maj
15
lör 2021

FA Cup Final

FA Cup - England
Wembley - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

FA Cup Final - Wembley Stadium

FA Cup - Officiella fotbollsbiljetter

Det är i FA-cupen som du får chansen att se och uppleva forna Tipsextralag som Leeds, Sheffield United, Millwall och Blackburn Rovers ta sig an giganterna Arsenal, Chelsea, Liverpool och båda Manchesterlagen United & City. Tävlingens knockout-format sätter ofta de mindre klubbar mot de så kallade "jättarna" och turneringen är känd för att kunna ge klubbar från de lägre divisionerna en snabbare väg till ära och titlar och en möjlighet till ett litet extra tillskott i klubbens ekonomi.

Utöver fotbollen finns det mycket att upptäcka i städer som London, Manchester och Liverpool. Förgyll din fotbollsresa till London med ett besök på Madame Tussauds, ta en tur i London Eye eller njut av en riktigt fin middag på Hawksmoor. I Manchester finns ett flertal museum att besöka, oavsett om du är intresserad av Englands krigshistoria eller fotboll så finns något för dig. I Liverpool kan du ta en flodtur på Mersey eller besöka The Beatles Story, ett museum som berättar hela historien om de fyra pojkarna som erövrade världen under 60-talet. 

Wembley Stadium, hemmaplan för de engelska fotbollslandslagen, utöver detta fungerar den även som en mångsidig evenemangsanläggning i norra London och är hem till FA Cup-finalen. Historiskt sett har platsen varit värd för Englands hemmamatcher, inklusive VM-kval, EM-kval och internationella vänskapsmatcher. Stadion erbjuder förstklassiga omgivningar med enkel tillgång till tilldelade sittplatser i Club Wembley-området inklusive tillgång till catering, dryck och toaletter, allt i kombination för att erbjuda den perfekta miljön för att njuta av FA Cup-finalen.

Vår kompetens - din trygghet för din fotbollsresa

Genom våra direkta samarbeten med ett flertal av Premier League klubbarna, samt ett långt och väl fungerande samarbete med partners i England, har vi möjlighet att erbjuda matchbiljetter och kan även skräddarsy fotbollspaket med hotell och flyg till matcherna i FA-Cupen. När sedan semifinal- och finalspelet avgörs på nya Wembley Stadium kan vi som Official Overseas Travel Agent även där erbjuda förstklassiga fotbollsbiljetter och ge dig chansen att uppleva en stor final på plats.

Skicka din förfrågan redan idag så kan vi på GO Sport Travel hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur just din resa till England och FA Cupen kan se ut. 

Med våra trygga villkor ser vi till att din fotbollsbiljett levereras enligt överenskommelse och i god tid innan matchen. Vi skräddarsyr boendet och eventuell paketresa efter de önskemål som du har. Med vår erfarenhet som bakgrund och vår hjälpsamma personal guidar vi dig så att du hittar den matchbiljett och det boende som passar just dig bäst. 

Lockar det att ta chansen att uppleva denna anrika cup på plats i England så kontakta oss redan idag för att diskutera din fotbollsresa! Vi hjälper dig med att sätta ihop resplanen så som du önskar, oavsett om du är intresserad av en komplett fotbollsresa eller om du så söker enbart fotbollsbiljetter till The FA Cup!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.