FA Cup i England - Biljetter & fotbollsresor

Englands och de brittiska öarnas mest prestigefyllda cuppokal är utan tvekan FA Cupen, eller The Football Association Challenge Cup som den egentligen heter. Det är världens äldsta fotbollstävling och har sina rötter så långt bak som 1871.

Redan i augusti månad spelas de första kvalomgångarna i denna turnering, i november spelas den första omgången och strax efter nyår kliver Premier League-lagen in i jakten på den stora finalen som avgörs på Wembley Stadium i slutet av säsongen. 


FA Cup Final

London

FlygHotellBiljett
fr 19995 SEK
HotellBiljett
fr 16995 SEK
maj
25
lör 2024

FA Cup Final

FA Cup - England
Wembley Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 19995 SEK
HotellBiljett
fr 16995 SEK

FA Cup Final - Wembley Stadium

FA Cup - Biljetter & fotbollsresor till England

Det är i FA-cupen som du får chansen att se och uppleva forna Tipsextralag som Leeds, Sheffield United, Millwall och Blackburn Rovers ta sig an giganterna Arsenal, Chelsea, Liverpool och båda Manchesterlagen United & City. Tävlingens knockout-format sätter ofta de mindre klubbar mot de så kallade "jättarna" och turneringen är känd för att kunna ge klubbar från de lägre divisionerna en snabbare väg till ära och titlar och en möjlighet till ett litet extra tillskott i klubbens ekonomi.

Utöver fotbollen finns det mycket att upptäcka i städer som London, Manchester och Liverpool. Förgyll din fotbollsresa till London med ett besök på Madame Tussauds, ta en tur i London Eye eller njut av en riktigt fin middag på Hawksmoor. I Manchester finns ett flertal museum att besöka, oavsett om du är intresserad av Englands krigshistoria eller fotboll så finns något för dig. I Liverpool kan du ta en flodtur på Mersey eller besöka The Beatles Story, ett museum som berättar hela historien om de fyra pojkarna som erövrade världen under 60-talet. 

Wembley Stadium, hemmaplan för de engelska fotbollslandslagen, utöver detta fungerar den även som en mångsidig evenemangsanläggning i norra London och är hem till FA Cup-finalen. Historiskt sett har platsen varit värd för Englands hemmamatcher, inklusive VM-kval, EM-kval och internationella vänskapsmatcher. Stadion erbjuder förstklassiga omgivningar med enkel tillgång till tilldelade sittplatser i Club Wembley-området inklusive tillgång till catering, dryck och toaletter, allt i kombination för att erbjuda den perfekta miljön för att njuta av FA Cup-finalen.

Vår kompetens - din trygghet för din fotbollsresa

Genom våra direkta samarbeten med ett flertal av Premier League klubbarna, samt ett långt och väl fungerande samarbete med partners i England, har vi möjlighet att erbjuda matchbiljetter och kan även skräddarsy fotbollspaket med hotell och flyg till matcherna i FA-Cupen. När sedan semifinal- och finalspelet avgörs på nya Wembley Stadium kan vi som Official Overseas Travel Agent även där erbjuda förstklassiga fotbollsbiljetter och ge dig chansen att uppleva en stor final på plats.

Skicka din förfrågan redan idag så kan vi på GO Sport Travel hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur just din resa till England och FA Cupen kan se ut. 

Med våra trygga villkor ser vi till att din fotbollsbiljett levereras enligt överenskommelse och i god tid innan matchen. Vi skräddarsyr boendet och eventuell paketresa efter de önskemål som du har. Med vår erfarenhet som bakgrund och vår hjälpsamma personal guidar vi dig så att du hittar den matchbiljett och det boende som passar just dig bäst. 

Lockar det att ta chansen att uppleva denna anrika cup på plats i England så kontakta oss redan idag för att diskutera din fotbollsresa! Vi hjälper dig med att sätta ihop resplanen så som du önskar, oavsett om du är intresserad av en komplett fotbollsresa eller om du så söker enbart fotbollsbiljetter till The FA Cup!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.