FC Barcelona & Camp Nou  

Official agent crest of FC Barcelona

I de västra delarna av fantastiska staden Barcelona så finner man den mytomspunna fotbollsarenan Camp Nou, i det katalanska språket även kallad Nou Camp.
I första halvan av 1900-talet så spelade FC Barcelona på arenan Les Corts men då denna hade en ganska blygsam publikkapacitet på 48 000 åskådare så ville klubben söka efter förnyelse för att kunna hävda sig ännu bättre i Spanien och ute i Europa. 

apr
21
ons 2021

FC Barcelona - Getafe CF

La Liga - Spanien
Camp Nou - Barcelona

Biljett
Förfrågan
apr
28
ons 2021

FC Barcelona - Granada CF

La Liga - Spanien
Camp Nou - Barcelona

HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
maj
9
sön 2021

FC Barcelona - Atlético Madrid

La Liga - Spanien
Camp Nou - Barcelona

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
maj
16
sön 2021

FC Barcelona - Celta Vigo

La Liga - Spanien
Camp Nou - Barcelona

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Datum
TBA

FC Barcelona - Elche CF

La Liga - Spanien
Camp Nou - Barcelona

Slutsålt

Camp Nou

Den 24 september 1957 stod så den avsevärt större hemmaarenan Camp Nou klar, i dagsläget med plats för 99 354 åskådare. Med detta så är FC Barcelonas hem den största arenan i Europa. Förutom ett besök på arenan på matchdag så rekommenderas även ett besök till det välfyllda klubbmuséet eller den Megastore som finns i anslutning till Camp Nou, med souvenirer och matchställ för alla smaker! 
Namnet på arenan var först tänkt att vara ”Estadi del FC Barcelona” men blev snabbt i folkmun istället kallad Camp Nou (den nya marken). Efter att det populära namnet med tiden blivit synonymt med arenan så blev det slutligen arenans officiella namn under början på 2000-talet.
Arenan har med åren blivit ålderstigen men med det känner man även historien i dess väggar och läktare under matchdagarna. Med inmarch-hymnen "El Cant del Barça" så möts det blå-röda laget av ett passionerat publiktryck och läktarna är även känt för att till de största matcherna också bidra med en vacker mosaik och tifo på läktarna, där varje åskådare bidrar till en fantastisk visuell inramning innan avspark!

Högsta rankingen av UEFA

Under säsongen 1998–99 gav UEFA tjänsterna och faciliteterna på Camp Nou en stort omnämnande genom att tilldela det en femstjärnig ranking. Under 2010, efter de nya UEFA-reglerna, ersattes denna kategori med den nya rubriken "Kategori 4" som motsvarar de arenor som uppfyller de högsta kraven på anläggningar, tjänster och kapacitet som fotbollsarena.

FC Barcelona och El Clásico

Med den position som klubben har i fotbollsvärlden så har massvis av stora matcher spelats på denna stora gräsmatta, med en av de största plan-ytorna i världen (105 meter x 68 meter). Denna plan-yta tillsammans med välvattnat gräs har alltid varit en viktig fördel för det kortpassningsspel som klubben från Barcelona är välkänt för.
På denna arena har det spelats mängder av El Clásicos, mot ärkerivalen Real Madrid, men även spelats viktiga matcher i Champions League och ständigt jagats nya 3 poängare mot konkurrenterna i La Liga. Oavsett förutsättningar, räkna med en match- och arenaupplevelse utöver det vanliga!

Upplev Camp Nou och FC Barcelona live

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella matchbiljetter direkt genom vårt avtal med FC Barcelona. Förutom endast en enkel matchbiljett och sittplats (General Admission) så kan vi även erbjuda en matchbiljettkategori som innebär en prisvärd Hospitality, med mat och dryck i en bekväm lounge innan match. Denna har man även tillgång till efter matchen spelats klart, för att kunna prata igenom de fantastiska minnen man har från matchen som spelats på Camp Nou.

 

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.