Fulham FC & Craven Cottage

Fulham FC är en av Londons mest traditionella och charmiga fotbollsklubbar. Klubben, som grundades 1879, är den äldsta professionella fotbollsklubben i London och har en rik historia fylld med både framgångar och utmaningar. Hemmaarenan, Craven Cottage, är en ikonisk plats som fångar essensen av engelsk fotboll på ett unikt sätt. Med den nya New Riverside Stand moderniseras upplevelsen ytterligare, vilket gör Craven Cottage till en av de mest intressanta och bekväma arenorna i England. GO Sport Travel är stolt över att vara en av Fulham FC officiella biljettåterförsäljare, vilket ger fans en pålitlig och exklusiv möjlighet att uppleva denna klassiska klubb på nära håll.

Datum

Fulham FC 24/25

Premier League - Intresseanmälan 2024-2025

Premier League - England
Craven Cottage - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Fulham FC | Tradition och Passion

Fulham FC, ofta kallad "The Cottagers," har en stark identitet och en lojal fanbase. Klubben har haft sin del av stjärnspelare och minnesvärda ögonblick genom åren, inklusive en imponerande resa till UEFA Europa League-finalen 2010. Fulham FC är känd för sin attraktiva spelstil och sitt engagemang för att utveckla unga talanger. Att se Fulham spela innebär att bevittna en klubb som kombinerar tradition med ambition, vilket gör varje match till en engagerande upplevelse.

Craven Cottage | En historisk arena

Craven Cottage, belägen vid Themsens strand i Fulham, London, är en av de mest historiska fotbollsarenorna i världen. Arenan har varit Fulham FC
hem sedan 1896 och erbjuder en unik och intim atmosfär som är svår att hitta någon annanstans. Med sin charmiga arkitektur och sitt natursköna läge är Craven Cottage en plats där fotbollens historia verkligen lever. Arenans karakteristiska detaljer, som Johnny Haynes Stand och den berömda stugan i hörnet, bidrar till dess unika charm.

New Riverside Stand | Modernisering med stil

Den nyligen färdigställda New Riverside Stand är ett stort steg framåt för Craven Cottage. Den nya läktaren erbjuder modern komfort och förstklassiga faciliteter utan att förlora arenans historiska karaktär. Med förbättrad sikt, bekvämare sittplatser och uppgraderade mat- och dryckesalternativ, erbjuder New Riverside Stand en premium matchdagupplevelse. Denna modernisering säkerställer att Craven Cottage förblir en toppdestination för fotbollsfans i många år framöver.

GO Sport Travel | Din pålitliga partner

GO Sport Travel är en av Fulham FC officiella biljettåterförsäljare, vilket innebär att de erbjuder garanterad tillgång till matchbiljetter och resepaket. Med våran expertis och erfarenhet kan du vara säker på att din resa till Craven Cottage blir en smidig och minnesvärd upplevelse.

Varför du bör välja GO Sport Travel för din nästa fotbollsresa:

1. Exklusiva biljetter och paket

GO Sport Travel erbjuder exklusiva biljetter till Fulham FC, inklusive premiumplatser på New Riverside Stand. Deras paket kan anpassas efter dina behov, från enkla biljetter till kompletta resepaket med transport och boende.

2. Trygghet och pålitlighet

Som en officiell biljettåterförsäljare garanterar GO Sport Travel att dina biljetter är äkta och giltiga. Deras professionella team tar hand om alla detaljer, vilket gör att du kan slappna av och njuta av din resa.

3. Experttjänster och support

GO Sport Travel erbjuder en hög nivå av kundservice och support. Deras kunniga personal kan ge dig insidertips och råd för att maximera din matchdagupplevelse, samt hjälpa till med alla frågor du kan ha före, under och efter din resa.

4. Unika upplevelser

Utöver matchbiljetter kan GO Sport Travel erbjuda unika upplevelser, såsom VIP-turer på Craven Cottage och möjligheten att träffa klubbens legender. Dessa exklusiva erbjudanden gör din resa ännu mer minnesvärd.

Sammanfattning

Att boka din fotbollsresa till Fulham FC och Craven Cottage genom GO Sport Travel är det bästa sättet att uppleva denna historiska klubb och dess ikoniska hemmaarena. Med den nya New Riverside Stand kombineras tradition med modern komfort, vilket gör varje besök till en förstklassig upplevelse. Som officiell biljettåterförsäljare garanterar GO Sport Travel att din resa blir både säker och oförglömlig. Oavsett om du är en hängiven supporter eller en ny besökare, erbjuder GO Sport Travel något för alla.
Boka din resa idag och upptäck varför Fulham FC och Craven Cottage är en så speciell del av engelsk fotboll.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.