Biljetter & fotbollsresor till Ligue 1 i Frankrike

Ligue 1 har fått ett rejält uppsving de senaste säsongerna, i synnerhet sedan Zlatan Ibrahimovic intåg i Paris Saint-Germain säsongen 2012-2013. Det höjde intresset för den franska ligan markant, en liga som tidigare stått i skuggan av de stora ligorna i England, Spanien, Tyskland och Italien. Inte bara för svensk del utan även internationellt sett har ligan flyttat fram sin position genom prestigevärvningar från dels PSG men även AS Monaco och övriga lag. 


Vi på GO Sport Travel har följt med i utvecklingen och kan idag erbjuda förstklassiga fotbollsbiljetter på Parc des Princes som är Paris Saint Germains hemmaarena, belägen i utkanten av centrala Paris. I området finns ett flertal hotell som vi kan erbjuda i kombination med matchbiljetten och tillsammans med flygresa kan vi skräddarsy just din fotbollsresa efter dina önskemål. I Paris finns förutom fotboll även mycket annat att upptäcka vilket gör staden till ett perfekt resmål för alla typer av sällskap och för alla åldrar.

Önskar man en renodlad fotbollsweekend kan vi hjälpa er med att förboka en Stadium Tour på Parc des Princes eller en kombination med ytterligare en fotbollsbiljett så att man maximerar sin fotbollsupplevelse.

Har man istället siktet inställt på det rika utbud av restauranger och kultur som Paris erbjuder kan man välja det i tillägg till sin fotbollsbiljett. Vandra längs Champs-Èlysées och se den mäktiga Triumfbågen, ta en cykeltur längs floden Seine eller våga dig på en tur uppför trapporna och njut av utsikten från Eiffeltornet. Har man en resa tänkt för hela familjen finns även möjligheten att kombinera matchupplevelsen med ett besök på Disneyland!

Ligue 1 - Biljetter & fotbollsresor till Frankrike

Skicka din förfrågan redan idag så kan vi på GO Sport Travel hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur just din fotbollsresa kan se ut. Vi har genom vår långa och goda erfarenhet samt ett väl etablerat kontaktnät i Frankrike möjligheten att skräddarsy din fotbollsresa, oavsett om det är ett helt fotbollspaket med flyg, hotell och andra aktiviteter du vill ha hjälp med, eller endast fotbollsbiljett!

Självklart kan vi även hjälpa dig om du önskar boka ett annat resmål än Paris och PSG. Vill du åka till Rivieran och se en match med OGC Nice eller AS Monaco? Vill du uppleva Olympique Marseille eller vindistrikten i Bordeaux? Kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig med detta.

Med våra trygga villkor ser vi till att din officiella fotbollsbiljett levereras enligt överenskommelse, i god tid innan match. Vi skräddarsyr boendet och eventuell resa efter de önskemål som du har. Med vår erfarna personal hjälper vi dig att hitta vilken matchbiljett och vilket boende som passar dig bäst. 

Ta chansen och låt oss förverkliga din fotbollsresa till Frankrike så kommer vi att göra vårt bästa för att skapa ett oförglömligt minne!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.