Landskamper – Biljetter & fotbollsresor

GO Sport Travel kan som Official Overseas Travel Agent till Wembley Stadium erbjuda de flesta evenemang via våra platser på Club Wembley. Det är på Englands nationalarena som du följer det engelska fotbollslandslagets resa mot nästa mästerskap och på nära håll får se stjärnor som Harry Kane. Raheem Sterling och Jaden Sancho.


okt
13
fre 2023

England - Australia

Landskamper
Wembley - London

FlygHotellBiljett
fr 4995 SEK
HotellBiljett
fr 3495 SEK
Biljett
fr 995 SEK
okt
17
tis 2023

England - Italien

Landskamper
Wembley - London

FlygHotellBiljett
fr 6795 SEK
HotellBiljett
fr 5495 SEK
Biljett
fr 3995 SEK
nov
17
fre 2023

England - Malta

Landskamper
Wembley - London

FlygHotellBiljett
fr 5495 SEK
HotellBiljett
fr 3995 SEK
Biljett
fr 1995 SEK

Vi uppdaterar spelschemat ovan kontinuerligt och erbjuder såväl matchbiljetter som kompletta fotbollspaket till London i samband med dessa matcher. Genom våra trygga villkor och våra erfarna medarbetare ska du som resenär känna ett starkt förtroende från första kontakten med GO Sport Travel när du bokar din resa. Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål och hjälper dig med att hitta rätt både när det gäller din matchbiljett och vilket hotell som passar just dig och din fotbollsresa.

Club Wembley - Officiella fotbollsbiljetter

Wembley Stadium erbjuder förstklassiga omgivningar med enkel tillgång till tilldelade sittplatser i Club Wembley-området inklusive tillgång till catering, dryck och toaletter, allt i kombination för att erbjuda den perfekta miljön för att njuta av internationell fotboll live. På Club Wembley kan du även förboka en middag inför matchen och göra besöket på Wembley till en helkväll du sent kommer att glömma.

Vill du komplettera din fotbollsresa med en West End musikal, ett besök på ett av Londons alla museer, utforska Harry Potters förtrollade värld eller se mer av London så hjälper vi dig med detta. 

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av att åka till London och mäktiga Wembley Stadium, så tar vi fram ett förslag på din resa eller hjälper dig att boka din officiella matchbiljett!

Kontoret stängt 5-6/6

Vi är åter Onsdag 7/6.

/ GO Sport Travel

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Arsenal Officiell Agent Logga

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.