Biljetter & fotbollsresor till League Cup i England

The League Cup (EFL) avgörs mellan de 92 bästa lagen i det engelska ligasystemet och spelas från augusti – februari/mars.
Finalen avgörs på nationalarenan Wembley Stadium och officiella Club Wembley fotbollsbiljetter hittar du såklart hos oss på GO Sport Travel.


League Cup - Biljetter & fotbollsresor till England

Matcherna i League Cup spelas i 7 omgångar med finalen inräknad och schemaläggs vanligtvis på veckodagar, med undantag för finalen på Wembley. Under resan är det inte alls ovanligt att giganterna Manchester United, Chelsea och Arsenal stöter på varandra vilket skapar lite extra krydda till Ligacupen. Det är även ett utmärkt tillfälle att återuppleva forna Premier League klubbar som Blackburn Rovers, Middlesborough, Charlton eller Bolton Wanderers när de tar sig an sina forna ligarivaler. 

Ovan hittar du de matcher i League Cup som vi kan erbjuda såväl fotbollsbiljett som en komplett fotbollsresa till. Känner du att du saknar någon match? Tveka då inte att kontakta oss så kollar vi upp om det är något vi kan ordna.

Vi har genom våra officiella avtal med ett flertal klubbar i Premier League, såsom Tottenham Hotspurs, West Ham United samt de tre stora; Manchester United, Arsenal FC och Chelsea FC, de förutsättningar som krävs för att göra just din fotbollsresa så bra som möjligt! Utöver våra avtal med nämnda klubbar har vi ett väl etablerat kontaktnät i England som gör att du alltid kan känna dig 100% säker på att din fotbollsbiljett är giltig, så du slipper oroa dig inför och under fotbollsresan. I tillägg till detta kan vi skräddarsy din resplan med hotell och flyg efter dina önskemål.

Vår kompetens - din trygghet för din fotbollsresa

Lockar det att resa till England och uppleva League Cup live så kontaktar du oss redan idag för ett förslag! Utöver din fotbollsbiljett eller ditt fotbollspaket kan vi krydda upplevelsen av England med andra aktiviteter eller utflykter som passar stora som små. Gå in på den match du är intresserad av och fyll i dina önskade tillval, har du frågor går det alltid bra att kontakta oss så hjälper någon av våra erfarna medarbetare dig. Ingenting är bokat förrän vi har återkopplat och bekräftat allt med dig, det är din resa och den ska anpassas för att just du ska få en bra upplevelse av engelsk fotboll som möjligt!

Med våra trygga villkor ser vi till att din matchbiljett levereras enligt överenskommelse i god tid innan match. Vi skräddarsyr boendet och flygresan efter de önskemål som du har. Med vår bakgrund och erfarenhet av engelsk fotboll hjälper vi dig att hitta vilken matchbiljett och vilket boende som passar dig bäst.

Vi ser fram emot att få höra från dig, ta chansen att skapa ett minne för livet!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.