League Cup – Biljetter & fotbollsresor

The League Cup (EFL) avgörs mellan de 92 bästa lagen i det engelska ligasystemet och spelas från augusti – februari/mars.
Finalen avgörs på nationalarenan Wembley Stadium och officiella Club Wembley fotbollsbiljetter hittar du såklart hos oss på GO Sport Travel.


apr
25
sön 2021

League Cup Final

League Cup - England
Wembley - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

League Cup - Officiella fotbollsbiljetter

Matcherna i League Cup spelas i 7 omgångar med finalen inräknad och schemaläggs vanligtvis på veckodagar, med undantag för finalen på Wembley. Under resan är det inte alls ovanligt att giganterna Manchester United, Chelsea och Arsenal stöter på varandra vilket skapar lite extra krydda till Ligacupen. Det är även ett utmärkt tillfälle att återuppleva forna Premier League klubbar som Blackburn Rovers, Middlesborough, Charlton eller Bolton Wanderers när de tar sig an sina forna ligarivaler. 

Ovan hittar du de matcher i League Cup som vi kan erbjuda såväl fotbollsbiljett som en komplett fotbollsresa till. Känner du att du saknar någon match? Tveka då inte att kontakta oss så kollar vi upp om det är något vi kan ordna.

Vi har genom våra officiella avtal med ett flertal klubbar i Premier League, såsom Tottenham Hotspurs, West Ham United samt de tre stora; Manchester United, Arsenal FC och Chelsea FC, de förutsättningar som krävs för att göra just din fotbollsresa så bra som möjligt! Utöver våra avtal med nämnda klubbar har vi ett väl etablerat kontaktnät i England som gör att du alltid kan känna dig 100% säker på att din fotbollsbiljett är giltig, så du slipper oroa dig inför och under fotbollsresan. I tillägg till detta kan vi skräddarsy din resplan med hotell och flyg efter dina önskemål.

Vår kompetens - din trygghet för din fotbollsresa

Lockar det att resa till England och uppleva League Cup live så kontaktar du oss redan idag för ett förslag! Utöver din fotbollsbiljett eller ditt fotbollspaket kan vi krydda upplevelsen av England med andra aktiviteter eller utflykter som passar stora som små. Gå in på den match du är intresserad av och fyll i dina önskade tillval, har du frågor går det alltid bra att kontakta oss så hjälper någon av våra erfarna medarbetare dig. Ingenting är bokat förrän vi har återkopplat och bekräftat allt med dig, det är din resa och den ska anpassas för att just du ska få en bra upplevelse av engelsk fotboll som möjligt!

Med våra trygga villkor ser vi till att din matchbiljett levereras enligt överenskommelse i god tid innan match. Vi skräddarsyr boendet och flygresan efter de önskemål som du har. Med vår bakgrund och erfarenhet av engelsk fotboll hjälper vi dig att hitta vilken matchbiljett och vilket boende som passar dig bäst.

Vi ser fram emot att få höra från dig, ta chansen att skapa ett minne för livet!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.