Millwall FC & The Den

The Den är Millwall FC:s hemmaarena sedan 1993, med en publikkapacitet på 20 000 åskådare. Arenans egentliga namn är the New Den. Innan klubben flyttade till den nya arenan 1993, så hette deras förra arena The Den, som klubben spelat på under hela 83 år innan det var dags för förnyelse. Med tiden på den nya arenan så blev namnet kort och koncist i folkmun kallad the Den, precis som den förra arenan.

Datum

Millwall FC 24/25

The Championship - Intresseanmälan 2024-2025

The Championship - England
The Den - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Inför din match på The Den

Det är en klassiskt utformad arena med 4 läktare och den är öppen i hörnen. The Den är belägen i området Bermondsey i sydöstra London och de hetaste matcherna som brukar spelas här brukar vara de mot lokalrivalerna West Ham United och Charlton Athletic.

Det är smidigt att ta sig ut till området för en matchupplevelse på the Den, det går flera kollektiva alternativ, om man inte tar sig dit med bil eller taxi. Åker ni kollektivt så kan ni räkna med en restid på 15–20 minuter, och därefter endast ett par minuters promenad innan arenan uppenbarar sig längs med Zampa Road.

Av de 4 olika läktarna som omger planen så sticker The Cold Blow Lane ut mest där de mest fanatiska supportar samlas inför avspark och passionerat hejar fram sitt Lions! Den största läktaren är The Barry Kitcheners Stand, döpt efter den av klubbens legendarer som spelat flest matcher för klubben. Förutom att den innehåller pressläktare och spelarbåsen så sitter även spelarnas familjer längs med denna långsida.

För en bra uppladdning innan match så rekommenderas ett besök på någon av de pubarna i det närliggande området, för att sedan kunna sjunga upp i stämning tillsammans med andra Millwallsupportrar! Ta er sedan till fots i god tid mot arenan för att fortsatt få uppleva denna stämning längs med huvudgatan mot the Den, brittisk supporterkultur när den är som bäst!

Officiella matchbiljetter till Millwall FC på The Den!

Vi på Go Sport Travel kan genom vårt avtal med Millwall FC erbjuda officiella matchbiljetter direkt genom klubben. Detta ger dig en trygghet som kund för att få uppleva The Lions live på the Den och matchbiljetten hämtas ut i ditt namn i biljettluckan på arenan innan avspark.

Så kontakta oss redan idag för att kolla på matchbiljetter eller en komplett fotbollsresa med hotell och flyg, helt efter era önskemål!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.