Sky Bet Play Off – Biljetter & fotbollsresor

I slutet av varje säsong sätts allt på spel för de små klubbarna med de stora drömmarna.
På Wembley Stadium avgörs Sky Bet Play Off och i potten ligger inte bara äran i en uppflyttningsplats. Det handlar även om miljardbelopp för de klubbar som spelar om en enda plats i Premier League.

Inför 90 000 åskådare på Wembley avgörs framtiden för två lag från Championship, i en enda finalmatch, och du har möjligheten att uppleva detta på plats!


Datum
TBA

Sky Bet Finals

The Sky Bet Play Off
Wembley - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Datum
TBA

Sky Bet Finals

The Sky Bet Play Off
Wembley - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Datum
TBA

Sky Bet Finals

The Sky Bet Play Off
Wembley - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Fotboll live på Wembley Stadium!

Sky Bet Play Off spelas för Championship, League One och League Two, där lag 3-6 i respektive liga först spelar en semifinal och därefter gör segrarna upp om uppflyttningsplatsen. GO Sport Travel kan genom ett i Skandinavien unikt avtal med Wembley Stadium erbjuda officiella matchbiljetter på Club Wembley till samtliga ordinarie evenemang på arenan, inklusive dessa matcher. 

I detta finalspel har du möjlighet att på plats se anrika klubbar som halkat ner i det engelska seriesystemet fullborda sin resa tillbaka till strålkastarljuset. Lag som Wigan, Portsmouth, Nottingham Forest och Coventry har sedan 90-talet speciella platser i våra hjärtan då Tipsextra med Lars-Gunnar Björklund var det självklara valet på TV för fotbollsälskaren. 

Vill du ta chansen att uppleva detta kontaktar du oss på GO Sport Travel så hjälper vi dig med att skräddarsy din paketresa eller om du önskar, boka din fotbollsbiljett. Club Wembley är den sektion där vi kan erbjuda våra officiella matchbiljetter, på nya Wembley inhyser etaget ett flertal restauranger och lounger där du kan förboka din måltid före avspark eller bara slå sig ner i en bar och komma i stämning inför matchen.

På vår hemsida kan du hålla utkik under våren då vi lägger upp dessa fotbollsbiljetter och fotbollsresor. Är du osäker får du gärna ringa eller maila oss så berättar vi mer. Du får själv välja boende bland speciellt utvalda hotell i London. Vill du komplettera din fotbollsresa med en sightseeingtur i London, eller någon annan aktivitet så hjälper vi dig självklart med detta också!

Bokar du en fotbollsbiljett eller fotbollsresa hos oss kommer vi att göra allt för att du skall få en så fin upplevelse i London och på Wembley Stadium som möjligt. Med våra trygga villkor och officiella avtal med Wembley Stadium ser vi till att din matchbiljett levereras enligt överenskommelse i god tid innan match. Vi skräddarsyr boendet och eventuell resa efter de önskemål som du har. Med vår erfarna personal hjälper vi dig att hitta vilken fotbollsbiljett och vilket boende som passar dig bäst för din unika fotbollsresa.

Vi ser fram emot att höra från dig som vill uppleva genuin fotbollskultur på Englands nationalarena - Wembley Stadium!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.