Biljetter till Sky Bet Play Off på Wembley

I slutet av varje säsong sätts allt på spel för de små klubbarna med de stora drömmarna.
På Wembley Stadium avgörs Sky Bet Play Off och i potten ligger inte bara äran i en uppflyttningsplats. Det handlar även om miljardbelopp för de klubbar som spelar om en enda plats i Premier League.

Inför 90 000 åskådare på Wembley avgörs framtiden för två lag från Championship, i en enda finalmatch, och du har möjligheten att uppleva detta på plats!


Sky Bet Play Off - Biljetter & fotbollsresor till England

Sky Bet Play Off spelas för Championship, League One och League Two, där lag 3-6 i respektive liga först spelar en semifinal och därefter gör segrarna upp om uppflyttningsplatsen. GO Sport Travel kan genom ett i Skandinavien unikt avtal med Wembley Stadium erbjuda officiella matchbiljetter på Club Wembley till samtliga ordinarie evenemang på arenan, inklusive dessa matcher. 

I detta finalspel har du möjlighet att på plats se anrika klubbar som halkat ner i det engelska seriesystemet fullborda sin resa tillbaka till strålkastarljuset. Lag som Wigan, Portsmouth, Nottingham Forest och Coventry har sedan 90-talet speciella platser i våra hjärtan då Tipsextra med Lars-Gunnar Björklund var det självklara valet på TV för fotbollsälskaren. 

Vill du ta chansen att uppleva detta kontaktar du oss på GO Sport Travel så hjälper vi dig med att skräddarsy din paketresa eller om du önskar, boka din fotbollsbiljett. Club Wembley är den sektion där vi kan erbjuda våra officiella matchbiljetter, på nya Wembley inhyser etaget ett flertal restauranger och lounger där du kan förboka din måltid före avspark eller bara slå sig ner i en bar och komma i stämning inför matchen.

På vår hemsida kan du hålla utkik under våren då vi lägger upp dessa fotbollsbiljetter och fotbollsresor. Är du osäker får du gärna ringa eller maila oss så berättar vi mer. Du får själv välja boende bland speciellt utvalda hotell i London. Vill du komplettera din fotbollsresa med en sightseeingtur i London, eller någon annan aktivitet så hjälper vi dig självklart med detta också!

Bokar du en fotbollsbiljett eller fotbollsresa hos oss kommer vi att göra allt för att du skall få en så fin upplevelse i London och på Wembley Stadium som möjligt. Med våra trygga villkor och officiella avtal med Wembley Stadium ser vi till att din matchbiljett levereras enligt överenskommelse i god tid innan match. Vi skräddarsyr boendet och eventuell resa efter de önskemål som du har. Med vår erfarna personal hjälper vi dig att hitta vilken fotbollsbiljett och vilket boende som passar dig bäst för din unika fotbollsresa.

Vi ser fram emot att höra från dig som vill uppleva genuin fotbollskultur på Englands nationalarena - Wembley Stadium!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO