Tottenham Hotspur New Stadium

2018-2019

Anrika Tottenham Hotspur FC är nära sin målsättning om en ny arena, och inför säsongen 2018-2019 slår de upp portarna för sin nya hypermoderna hemmaarena som ersätter klassiska White Hart Lane!

apr
27
lör 2019

Tottenham - West Ham UFC

Premier League - England
Tottenham Hotspur Stadium - London

Biljett
fr 2495 SEK
apr
30
tis 2019

Tottenham - Ajax

Champions League
Tottenham Hotspur Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 7995 SEK
HotellBiljett
fr 6995 SEK
Biljett
fr 5995 SEK
maj
12
sön 2019

Tottenham - Everton

Premier League - England
Tottenham Hotspur Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 4695 SEK
HotellBiljett
fr 3895 SEK
Biljett
fr 2895 SEK

Mycket kommer att förändras (till det bättre) i och med "Nya White Hart Lane". Klubben ökar bland annat sin kapacitet från ca. 34.000 åskådare till 61.000, arenan öppnar upp för evenemang som NFL och konserter samt att arenan kvalificerar sig för de riktigt stora finalerna i Champions League och Europa League! Evenemang som gamla arenan inte ens var i närheten av att kunna arrangera!

Vi kan med säkerhet fastslå att det inte finns några dåliga sittplatser på den nya arenan. Inga platser intill en betongvägg, inga platser med för lite benutrymme, inga platser med exempelvis en pelare som stör synfältet! Därtill kommer den unika "one tier stand" för hemmasupportrarna bidra till en "vägg" av supportrar jämförbart med Borussia Dortmunds hemmamatcher!

Vi kan garantera att ett besök på "Nya White Hart Lane" kommer bli ett minne för livet för både dig som är en genuin Tottenham supporter och du som generellet vill uppleva engelsk fotboll! Historiskt sett har det varit trassligt för icke medlemmar att kunna uppleva en match på White Hart Lane till överkomliga priser, men i framtiden kommer GO Sport Travel att lösa detta för alla icke medlemmar på ett väldigt effektivt vis.

Det är nämligen så att GO Sport Travel är en av endast sju aktörer världen över, och den enda i Skandinavien, som är auktoriserade att handha återförsäljning av fotbollsresor till Tottenham Hotspur FC från och med säsongen 2018-2019. Upplägget som GO Sport Travel kommer att erbjuda är en basnivå av matchbiljett och en uppgraderad matchbiljett med tillgång till barer, restauranger m.m. Det självklara alternativet av leverantör till din fotbollsresa både vad gäller prisbild, kvalitet och tillgång på officiella fotbollsbiljetter till Tottenham Hotspur FC är GO Sport Travel. Du som resenär kan inte hitta en tryggare leverantör av dina fotbollsbiljetter med tanke på den långa erfarenheten GO Sport Travel besitter, den statliga resegarantin och det unika avtal bolaget besitter direkt med Tottenham Hotspur! Vi garanterar dig en magisk fotbollsresa på Europas modernaste arena!

Titta gärna in på http://new-stadium.tottenhamhotspur.com/ för en föhandsvisning av hur den nya arenan kommer att se ut!

Upplev Tottenham säsongen 2018-2019

Konserter på nya White Hart Lane kommer presenteras på www.gomusictravel.se.

 

Öppettider - Påsk

Torsdag 18/4 0900-1500
Fredag 19/4 Stängt
Lördag 20/4 Stängt
Söndag 21/4 Stängt
Måndag 22/4 Stängt

Vi är åter på kontoret den 23/4

Glad Påsk!

GO Sport Travel

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent


Fulham FC Officiell Agent


AC Milan Officiell Agent