Watford FC & Vicarage Road

Cirka 3 mil norr om London ligger den mysiga staden Watford där du även hittar den gemytliga Vicarage Road som Watford FC spelar sina hemmamatcher på. Arenan byggdes 1922 men rustades upp ordentligt 2014 och har idag en kapacitet på 21 500 under fotbollsmatcherna. 
Arenan är placerad i centrala Watford med närhet till pubar, restauranger och lokaltransport.

apr
24
lör 2021

Watford FC - Millwall FC

The Championship - England
Vicarage Road - London

HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
maj
8
lör 2021

Watford FC - Swansea 

The Championship - England
Vicarage Road - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Resa till Vicarage Road

Att ta sig till Vicarage Road från centrala London är tämligen enkelt. Snabbaste sättet är att åka Overground från Euston Station till Watford High Street vilket tar cirka 40 minuter. Med tunnelbana så tar det cirka 1 timma och då kliver du av på ändhållplatsen Watford.

Fasaden på Vicarage Road upp mot souvenirshop

Upplev Vicarage Road live

Under matchdagar så fylls gatorna och pubarna kring arenan väldigt snabbt. Tusentals supportrar skapar en härlig atmosfär och har du svårt att hitta arenan så tar du bara rygg på en Watfordsupporter. Souvenirshopen ”The Hornets Shop” är det första du möts av när du kommer gående från centrum så varför inte passa på att göra ett inköp innan det är dags att hämta upp din fotbollsbiljett. När du skall se en match på Vicarage Road, och köpt din matchbiljett av oss på GO Sport Travel, hämtar du upp den direkt i någon av biljettluckorna på ett snabbt och tryggt sätt. Beroende på vilken sektion du valt hämtar du din biljett i Overseas Ticket Collection som är placerad bakom kortsidan The Rookery Stand, eller Hospitality Entrance som ligger placerat bakom långsidan The Graham Taylor Stand.

När du hämtat ut din matchbiljett är det dags för att ta sig in på matchen. Genom våra officiella avtal med Watford FC erbjuder vi alltid platser på långsidan. Har du valt att boka Hospitality biljetterna som heter Directors Guest Lounge eller Horizons Hospitality så blir du varmt välkomnad av personalen vid Hospitality entrance vid ankomst. Du får tillgång till en av loungerna där det serveras match och dryck. Ett utmärkt ställe att läsa matchprogrammet på och avnjuta en pint samtidigt som atmosfären inne på arenan blir allt bättre.

När det drar ihop sig till matchstart är det dags att ta sig ut till dina platser på läktaren och med stor sannolikhet kommer du sitta bland inhemska Watford supportrar. Ta del av den hjärtliga gästvänligheten samtidigt som klacken på ena kortsidan drar igång sång. I paus och efter matcher har du fortfarande tillgång till loungen vilket gör att du i lugn och ro kan varva ner och invänta den värsta trängseln tillsammans med en öl eller något ätbart.

Är du ute efter en unik fotbollsupplevelse rekommenderar vi varmt ett besökt på Vicarage Road! Ett perfekt ställe att förlägga din fotbollsresa till oavsett om det gäller hela familjen eller kompisgänget.

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.