Fotbollsresor Europa League

Säkra din biljett med hjälp av GO Sport Travel!

Europa League, tidigare kallad Uefacupen, är den näst största fotbollsturneringen för klubblag i Europa efter Champions League.

Turneringen arrangeras av UEFA varje säsong och blev en stor officiell europeisk turnering säsongen 1971/72 då organisationen tog över Mässcupen som startat 1955. Inför säsongen 2009/2010 ändrades namnet från Uefacupen till det nuvarande Uefa Europa League.

Flest titlar som har fått sitt namn ingraverat på pokalen är den spanska storklubben Sevilla och den regerande mästaren är Chelsea som i maj 2019 besegrade lokalkonkurrenten Arsenal i Baku.

Vi på GO Sport Travel kan med vår erfarenhet och kunskap hjälpa dig att skräddarsy den resa och upplevelse som passar dina önskemål och behov bäst.

Känner du dig osäker på vilken matchbiljett ni ska välja? Vi hjälper dig att utvärdera vad som passar era behov bäst. Vi tycker det är viktigt att man känner sig trygg med sina matchbiljetter innan man åker. Därför har våra anställda samlade erfarenheter genom besök på både klassiska och moderna arenor runt om i Europa Allt för att kunna hjälpa dig välja den matchbiljett som passar dig bäst. Vare sig ni vill krydda er upplevelse med mat och dryck innan matchen eller bara köpa en matchbiljett så erbjuder vi genom våra trygga villkor och officiella avtal med klubbar och leverantörer 100% auktoriserade biljetter.  

Kontakta oss idag och förverkliga din Europa League resa. Vi på GO Sport Travel lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig att skapa ett oförglömligt minne!


 


Fredag 3/7

Kontoret stängt 3/7. 

Vi är åter Måndag 6/7.

/ GO Sport Travel

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent