Biljetter & fotbollsresor till Scottish Premiership i Skottland

GO Sport Travel kan erbjuda officiella fotbollsbiljetter till Scottish Premiership, Skottlands högsta division. Fotboll i Skottland har alltid varit känd för en fanatisk publik på läktarna, klassiska brittiska arenor och främst rivaliteten mellan de två Glasgowklubbarna Celtic och Rangers. Men förutom ett besök till huvudstaden så rekommenderas även besök till andra städer för att se bland annat klassiska lag som Aberdeen FC och Dundee United FC.


Scottish Premiership - Biljetter & fotbollsresor till Skottland

Bokar du en biljett eller paketresa hos oss kommer vi att ge allt för att du skall få en sådan fin upplevelse som möjligt. Med våra trygga villkor ser vi till att din officiella matchbiljett levereras i god tid innan matchdag. Vi skräddarsyr boendet och eventuell resa efter de önskemål som du har. Med vår erfarna personal hjälper vi dig att hitta vilken matchbiljett och vilket boende som passar dig bäst. 

Förutom fotboll så har landet Skottland även en fantastisk natur och dryck, passa på att ta del även av dessa under er vistelse!

Hos oss kan du i lugn och ro titta runt på vår hemsida och välja de fotbollsbiljetter som passar dig bäst. Är du osäker får du gärna ringa eller maila oss så ger vi förslag på de biljetter vi tror är mest lämpliga för dina behov.

Boka din fotbollsresa eller fotbollsbiljett till Skottland redan idag, tro oss, du kommer inte att ångra dig!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.