Islay

Islay - Whisky Tour

Islay

Islay är en förtrollande ö belägen i Inre Hebriderna utanför Skottlands västkust. Med sin rika historia, dramatiska landskap och berömda whiskydestillerier är Islay en destination som lockar besökare från hela världen.

Öns historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, med spår av mänsklig bosättning som går tillbaka till förhistoriska tider. Islay har varit platsen för många historiska händelser, inklusive slaget vid Carraig Dhubh år 1598 och andra viktiga händelser under Skottlands historia.

Islay är kanske mest känt för sin whiskyproduktion, och ön rymmer åtta aktiva destillerier som producerar några av världens mest prisbelönta single malt whiskysorter. Destillerierna, inklusive kända namn som Laphroaig, Lagavulin och Ardbeg, erbjuder besökare möjlighet att utforska whiskytillverkningsprocessen och njuta av provsmakningar av de olika maltarna.

Landskapet på Islay är mångsidigt och imponerande, med dramatiska kustlinjer, vilda stränder, gröna kullar och vidsträckta hedar. Ön är också ett paradis för fågelskådare med dess rika fågelliv, särskilt under vårflyttningssäsongen när tusentals fåglar samlas på dess stränder och sjöar.

Islay erbjuder inte bara en möjlighet att utforska naturen och njuta av en avskild atmosfär utan även en chans att fördjupa sig i Skottlands rika kulturarv och njuta av en god whisky i dess ursprungliga hemvist.

Läs vårt programförslag här!

Datum

Enligt önskemål

Islay

Företagsresor & Konferensresor
- Islay

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.