Krakow

Krakow - Konferens

Krakow

Krakow är en pärla bland Europas historiska städer. Med sin charmiga medeltida arkitektur och rika kulturarv lockar den besökare från hela världen. Den gamla stadskärnan, med sina smala gränder och pittoreska torg, är som tagen ur en saga. Rynek Glówny, det magnifika stora torget, omringat av färgglada hus och utsmyckade fasader, är hjärtat av staden. Här kan man njuta av lokala delikatesser på de mysiga caféerna och restaurangerna, eller bara ta in atmosfären medan man promenerar runt och beundrar stadens vackra arkitektur.

En promenad längs Wisla-floden är en fridfull upplevelse, där man kan njuta av den vackra naturen och beundra stadens silhuett från vattnet. För den som är intresserad av historia finns det mycket att utforska, från det imponerande Wawel-slottet till det gripande Auschwitz-Birkenau, som ligger bara en kort resa bort.

Krakow är en stad som bjuder på en unik blandning av historia, kultur och naturskönhet, och varje besök är en resa tillbaka i tiden samtidigt som det är en upplevelse av det moderna Polens puls.

För dig som vill hoppa över historia, kultur och sightseeing, eller som vill uppleva mer avstaden, erbjuder Krakow ett stort shoppingutbud med allt från marknader och inhemska små butiker till välkända stora kedjor. Detta gäller även mat och dryck. I Krakow hittar du enklare matställen med polska rätter till bra pris, men även mer påkostade restauranger finns, samt kafeér om man bara vill stanna till för en fika.

Läs vårt programförslag här!

Datum

Enligt önskemål

Krakow

Företagsresor & Konferensresor
- Krakow

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.