Prag

Prag - Konferens

Prag

Upplev en sagolik stad full av historia, charm och oförglömliga upplevelser - välkommen till Prag, en pärla i hjärtat av Europa!

Prag, med sina gotiska katedraler, barockpalats och medeltida broar, är en stad som tar andan ur dig med sin enastående skönhet. Utforska Gamla stans kullerstensgator och upptäck de många historiska sevärdheterna, från det magnifika Prags slott till den berömda Karlsbron som ger dig en otrolig vy över den glittrande floden Moldau.

För konst- och kulturälskare erbjuder Prag en mängd fantastiska museer, teatrar och gallerier, där du kan fördjupa dig i stadens rika kulturarv. Missa inte den imponerande Astronomiska klockan på Gamla torget, vars mekaniska föreställningar fascinerat besökare i århundraden.

Prag är också känt för sitt vibrerande nattliv och sin enastående gastronomi. Prova traditionella tjeckiska rätter på mysiga lokala tavernor eller utforska internationella kök på trendiga restauranger runt om i staden.

Oavsett om du är en äventyrslysten resenär, en kulturälskare eller en foodie, har Prag något för dig. Boka din resa till denna magiska stad och skapa minnen för livet!

Läs vårt programförslag här!

Datum

Enligt önskemål

Prag

Företagsresor & Konferensresor
- Prag

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO