Rom & Frascati

Rom & Frascati - Konferens

Rom & Frascati

Italien! Ca 20 km sydost om Rom ligger Frascati.

Frascati, pärlan bland de pittoreska kullarna i Castelli Romani-regionen, bjuder in till en förtrollande upplevelse av italiensk charm och skönhet. Med sina slingrande gränder, antika platser och utsökta vingårdar är Frascati en idyllisk reträtt från stadens brus och ett perfekt resmål för den som söker lugn och avkoppling.

Utforska stadens rika historia genom att besöka Palazzo Vescovile och den vackra Villa Aldobrandini med sina magnifika trädgårdar. För de gastronomiskt nyfikna erbjuder Frascati en förtjusande matupplevelse med autentiska trattorior och vinbarer som serverar lokala delikatesser och utsökta viner från regionen.

För vinälskare är Frascati ett sant paradis med sina många vingårdar och möjligheten att delta i vinprovningar och guidade turer. Upptäck hemligheterna bakom områdets prisbelönta viner och njut av det vackra landskapet medan du tar en promenad genom vingårdarna.

Med sitt idylliska läge, charmiga atmosfär och rika kulturella arv är Frascati en drömdestination för alla som söker en genuin italiensk upplevelse. Oavsett om du är en konnässör av mat och vin, en kulturälskare eller bara söker lugn och ro i vacker natur, kommer Frascati att förtrolla dig med sin enastående skönhet och gästvänliga atmosfär.

Läs vårt programförslag här!

Datum

Enligt önskemål

Rom & Frascati

Företagsresor & Konferensresor
- Rom

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO