London & FA Cup

London & FA Cup

London & FA Cup

Upplev den historiska FA Cupen och kombinera det med en minnesvärd konferensresa till pulserande London! FA Cupen är en av de äldsta och mest prestigefyllda fotbollstävlingarna i världen och ger en unik möjlighet att uppleva spänningen och atmosfären på Englands mest ikoniska fotbollsarena.

Under din konferensresa till London kan du och ditt team njuta av både affärsmöten och spännande fotbollsaction. Vi kan organisera möteslokaler och faciliteter som uppfyller alla dina krav och behov, så att du kan hålla produktiva och inspirerande möten medan du är i staden.

Därefter är det dags att uppleva fotbollens magi på första parkett! Ta del av FA Cup-matcherna på legendariska arenor som Wembley Stadium och heja fram ditt favoritlag till seger. Med atmosfären av jublande fans, den spännande matchdynamiken och den oslagbara energin är en FA Cup-match en upplevelse som inte lämnar någon oberörd.

Efter matchen kan du och ditt team utforska Londons sevärdheter och nöjen. Från ikoniska landmärken som Big Ben och Tower Bridge till trendiga restauranger, teatrar och shoppingdistrikt, har London något för alla smaker och intressen.

Sammanfattningsvis erbjuder kombinationen av FA Cupen och en konferensresa till London en perfekt balans mellan affärer och nöje. Kontakta oss idag för att börja planera din drömresa och skapa minnen som varar livet ut!

Läs vårt programförslag här!

Datum

Enligt önskemål

London & FA Cup

Företagsresor & Konferensresor
- London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.