NHL – Biljetter & hockeyresor

Även om matcherna i SHL och i Skandinavien förstås kan vara spännande emellanåt så kan de ändå inte mäta sig med de högintensiva matcherna i NHL, som även spelas på mindre hockeyrinkar. En resa till USA eller Kanada och uppleva NHL på plats är något som varje hockeyintresserad bör uppleva, åtminstone en gång i livet!


National Hockey League - Världens bästa hockey live!

National Hockey League (NHL) skapades 1917 i Montreal, Kanada. Från start så hade NHL endast 6 medlemsklubbar till att i nutid ha blivit över 30 lag, fördelade över Eastern och Western Conference.  Efter 82 spelade serieomgångar går sedan 8 lag från Eastern och Western Conference vardera vidare till det prestigefyllda slutspelet, Stanley Cup.

Den klassiska pokalen är döpt efter Lord Stanley of Preston, en brittisk guvernör över Kanada i slutet av 1800-talet, och pokalen är i grunden en bålskål som blivit modifierad med tiden av Lord Stanley själv. Alla spelare och de lag som når den slutgiltiga äran och får lyfta Stanley Cup får även deras namn ingraverade för alltid i den mest åtråvärda hockeypokalen av dem alla!

Det lag som har varit mest framgångsrikt är Montreal Canadiens som vunnit Stanley Cup hela 24 gånger, hockeylaget från Kanada är även en av de ”original six” som varit med från NHL:s grundande.

Hockeyresor till NHL - Boka en komplett paketresa!

NHL är utan tvekan världens bästa hockeyliga alla kategorier. Med dagens spelarprofiler som Sidney Crosby, Alexander Ovetjkin, Connor McDavid och våra skandinaviska stjärnor i form av Nicklas Bäckström, Erik Karlsson, Victor Hedman och Mats Zuccarello, är matcherna alltid fartfyllda och intressanta.

Det bästa med en NHL-resa är att man på köpet får uppleva den nordamerikanska kulturen och framför allt om man åker till de riktigt stora städerna som New York, Washington, Los Angeles, Toronto eller Montreal.

Hos oss hittar du de allra bästa biljetterna till matcherna och de olika lagen i NHL. Ett bra tips för den som funderar att göra en hockeyresa för att titta på NHL är att boka någon form av paketupplägg genom oss där förutom biljetter även resa och hotell ingår. Vi skräddarsyr då resan helt efter dina önskemål!

Kontakta oss redan idag med just dina tankar kring din resa och vilket NHL-lag som ni önskar att få uppleva live!

 


OBS! Glöm ej att registrera Er för Er inresa i USA!

Ni som reser till USA måste registrera Er för att kunna resa. Detta är regler som USA har upprättat och det är resenärens ansvar att se till att registreringen görs.

Klicka här för att komma till registreringsformuläret.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO