Upplev Hockey VM 2017 live i Tyskland!

Åk till Tyskland för att se Tre Kronor live i 2017 års upplaga av Ishockey-VM!
Turneringen är fördelad mellan städerna Paris i Frankrike och Köln i Tyskland där den senare kommer stå som värd för Sverige och Grupp A. Gruppen består utav åtta lag och alla möter alla vilket innebär sju gruppspelsmatcher för Tre Kronor. I Sveriges grupp så hittar vi Ryssland, Tyskland, Danmark, Lettland, USA, Italien och Slovakien.

Hockeyresor till VM

Ryssland är alltid en av förhandsfavoriterna till att vinna hela turneringen och får även ses som favorit att vinna Grupp A. Deras konkurrenter om förstaplatsen är med störst sannolikhet vårat kära Tre Kronor tillsammans med USA. Som bekant så avgörs matcherna inte på pappret och vi kan vara säkra på att dom andra nationerna kommer göra allt för att ta sig vidare till slutspelet!

GO Sport Travel kommer till Sveriges gruppspelsmatcher att erbjuda paket med biljetter och hotell i olika uppsättningar för att kunna tillfredsställa just dina behov. Hittar du inte just den kombinationen du vill ha så kan du alltid ringa till oss med dina önskemål och prata med våra erfarna medarbetare som finns på plats för att hjälpa dig skräddarsy din drömresa.

Se till att vara på plats och stötta Tre Kronor live till våren, kontakta oss redan nu!

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent


Fulham FC Officiell Agent

Celtic FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent