Ishockey VM - Biljetter och hockeyresor

Vilket är land spelar den bästa ishockeyn i världen? Den frågan besvaras i april-maj varje år. Världsmästerskapet i ishockey har spelats varje år sedan 1930, förutom ett kortare avbrott i mitten på 1900-talet.

Under mästerskapet gör 16 olika nationer upp om den ärofyllda titeln att få kalla sig världsmästare och att dess spelare sedan får hänga guldmedaljen runt sin hals!

Det mest framgångsrika landslaget i VM är Kanada som vunnit flest guldmedaljer, tätt följt av forna Sovjetunionen. Förvänta dig en passionerad läktare med en blandning av olika de olika lagens fans på läktaren, hejandes på just sitt landslag! Upplagt för prestige på både läktaren och isen, som resulterar i en känslostorm av glädje eller besvikelse efter matchen.

Oavsett matchresultat så har man dock minnet av arenaupplevelsen och den fantastiska VM-hockey som utspelats på isen, med högt tempo och hårda slagskott!

Det svenska hockeylandslaget med kultnamnet ”Tre Kronor” kämpar mot de andra favoriterna i form av de ”Finska lejonen”, ”den ryska björnen”, ”The maple leafs” från Kanada, de hårfagra tjeckerna och amerikanerna med sina ”stars and stripes”. Vilka blir nästa världsmästare i Ishockey?!

VM i ishockey - Officiella matchbiljetter, boende och resa!

Go Sport Travel kan erbjuda er den totala hockeyupplevelsen i form av Ishockey-VM! Vi kan erbjuda biljettpaket till både gruppspelsmatcherna och finalmatcherna. Utöver de officiella matchbiljetterna så kombineras dessa med ett fint urval av boenden att välja på, valet av standard väljer du! Slutligen så kan vi även sy ihop resan dit och hem, helt efter era önskemål

Kontakta oss redan idag för att börja kolla på just er drömresa till Världsmästerskapet i ishockey!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.