Stanley Cup – Biljetter & hockeyresor

Den mytiska Stanley Cup pokalen delas varje vår ut till den slutgiltiga vinnaren av National Hockey League (NHL). Den rankas som den äldsta pokalen inom den professionella idrotten i Nordamerika och är bland den mest ärofyllda som en hockeyspelare kan få vinna under sin karriär.


Dess utseende, i grunden en bålskål, är klassisk och skapades av Lord Stanley av Preston, brittisk guvernör i Kanada i slutet av 1800-talet. Med denna bakgrund så har den gigantiska pokalen med tiden fått smeknamnet Lord Stanley och den första utmärkelsen delades ut redan 1893.

Slutspelet är uppdelade på First round, Second round, Conference finals och Stanley Cup final, varje slutspelsserie avgörs mellan lag i bäst av sju matcher. Från start är 16 lag med, uppdelade på varsin sida av slutspelsträdet. Eastern Conference finals med 8 lag och Western Conference finals med 8 lag.

I finalen möts sedan vinnaren av Eastern och Western, där slutligen Nordamerikas (och världens?) bästa hockeylag till slut får lyfta Stanley Cup!

Se till att säkra din plats till Stanley Cup!

Genom GO Sport Travel kan du uppleva Stanley Cup live, på alla spelorter! Vi hjälper dig med din biljett, ditt hotell och din flygresa om du så önskar.

Kontakta oss redan idag med dina önskemål så skräddarsyr vi din upplevelse!

Skicka din förfrågan här!


OBS! Glöm ej att registrera Er för Er inresa i USA!

Ni som reser till USA måste registrera Er för att kunna resa. Detta är regler som USA har upprättat och det är resenärens ansvar att se till att registreringen görs.

Klicka här för att komma till registreringsformuläret.


 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO