FC Inter - Biljetter & fotbollsresor

FC Inter

San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - Milano

Boka din fotbollsresa till Milano och utforska stadens rika utbud av restauranger, kultur och shopping i kombination med att se FC Inter på Stadio Giuseppe Meazza! Nerazzurri (de svartblåa) spelar sina hemmamatcher denna klassiska arena, även kallad San Siro, som man delar tillsammans med lokalkonkurrenten AC Milan.

apr
21
sön 2024

AC Milan - FC Inter

Serie A - Italien
San Siro - Milano

FlygHotellBiljett
fr 9495 SEK
HotellBiljett
fr 7795 SEK
Biljett
fr 4295 SEK

Inter FC - Historia

FC Internazionale Milano grundades år 1908 av en grupp italienare på idén att alla oavsett ursprung, ras eller religion skulle få delta. Därav namnet Internazionale Milano.  Inter har en gedigen historia bakom sig med flera titlar i Serie A och har även vunnit UEFA Champions League vilket gör dom till ett av Italiens mest framgångsrika lag genom tiderna. Inter är också det lag som spelat flest säsonger i Serie A utan att ha blivit degraderade.

Publiken på Guiseppe Meazza har genom åren fått se legendarer som Jürgen Klinsmann, Lothar Matthäus och Roberto Baggio utföra sin magi i den svartblå tröjan.
Förutom nämnda legendarer har en rad skyttekungar passerat Milano-klubben där namn som Christian Vieri, Ronaldo, Hernan Crespo och Zlatan Ibrahimovic ofta kommer på tal.

Zlatan lyckades under sina tre säsonger i klubben med bedriften att vinna årets mål, årets spelare och årets utländska spelare samt skytteligatiteln säsongen 2008-2009.

Milano har utanför fotbollens även mer att erbjuda i form av sevärdheter, sightseeing, mat och shopping. I samband med din fotbollsweekend i Milano kan du besöka Duomo di Milano, den världskända katedralen som ligger mitt i Milano på torget Piazza Duomo.

Få en Venedig-känsla på resan och besök kanalsystemet Navigli Lombari som projekterades av självaste Leonardo Da Vinci i slutet på 1400-talet. Där kan du besöka en restaurang eller ett café i en varm och gemytlig atmosfär. Ta del av eller fönstershoppa i ett av Europas främsta mode-kvarter, den gyllene triangeln. Shoppingkvarteret där du hittar välkända modemärken som Dolce Gabbana, Gucci, Prada, Louis Vitton, Versace och Ralph Lauren.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - FC Inter

Vare sig du bokar endast den officiell matchbiljetten eller en komplett fotbollsresa via oss vill vi med vår kunskap hjälpa dig att få en så fin upplevelse som möjligt. Vår erfarenhet och kompetens ska finnas som bollplank vare sig du behöver hjälp med att välja matchbiljetter eller hotell. Med dina önskemål får vi ett underlag för att skräddarsy ett fotbollspaket som passar just dina behov. Med våra trygga villkor och avtal ser vi till att dina matchbiljetter och resehandlingar levereras i god tid innan match enligt överenskommelse.

Inter FC:s kompletta spelschema ser du ovan, klicka på den match du vill uppleva på plats, och skräddarsy din resa i kommande steg! Du gör dina val i lugn och ro, vilka fotbollsbiljetter som passar dig bäst, vilket hotell och varifrån du vill flyga.

Är du osäker får du gärna ringa eller maila oss så ger vi förslag på de biljetter vi tror är mest lämpliga för dina behov. Du får även själv välja boende bland speciellt utvalda hotell i Milano. Vill du komplettera din fotbollsresa med t. ex extranätter så fyller du enkelt i detta innan du skickar i väg din bokning eller förfrågan.

Se till att säkra din plats redan nu på en av världens mest klassiska arenor för att se Nerazzurri och sjunga med i Pazza Inter Amala. Kontakta oss idag!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.