New England Patriots

New England Patriots är ett professionellt amerikanskt fotbollslag baserat i Foxborough, Massachusetts. Laget grundades 1959 och är en del av National Football League (NFL) där de spelar i American Football Conference (AFC) East division. Patriots är känt för sin framgångsrika period under 2000-talet, särskilt under ledning av huvudtränaren Bill Belichick och quarterbacken Tom Brady.

Under Belichick och Bradys samarbete, som varade från 2000 till 2019, vann Patriots sex Super Bowl-titlar (2001, 2003, 2004, 2014, 2016, 2018), vilket gjorde dem till ett av de mest framgångsrika lagen i NFL historia.

Laget har också etablerat rekord för antalet säsongssegrar och slutspelstillfällen under denna period.

Patriots spelar sina hemmamatcher på Gillette Stadium, som öppnade 2002 och har en kapacitet på över 65 000 åskådare. Laget är också känt för sin dedikerade fanbas och sin förmåga att ständigt anpassa sig och återuppbygga ett konkurrenskraftigt lag, även efter förluster av nyckelspelare.

New England Patriots har blivit en symbol för framgång och uthållighet inom amerikansk fotboll, och deras dynasti har lämnat ett bestående arv både inom och utanför sporten. Med en stark kultur av vinnande och professionalism fortsätter Patriots att vara ett lag att räkna med i NFL.

okt
20
sön 2024

New England Patriots - Jacksonville Jaguars

NFL i London
Wembley Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 6995 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 3995 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.