Officiella
samarbetspartners

OFFICIAL ARSENAL FC HOSPITALITY AGENT AUTHORISED RESELLER OF
MANCHESTER UNITED HOSPITALITY OFFICIAL CHELSEA FC HOSPITALITY AGENT OFFICIAL TOTTENHAM FC HOSPITALITY AGENT OFFICIAL MATCH BREAK
OPERATOR OF FULHAM FC OFFICIAL AC MILAN INCOMING TRAVEL AGENCY OFFICIAL Reseller of West Ham United FC CLUB WEMBLEY CLUB CELTIC GO Sport Travel är officiell resepartner till Svenska Friidrottsförbundet GO Sport Travel är partner till Resia International Sports Travel Agencies Association
Följ oss på:

GO Sport Travel på Facebook
Sverige Norge Engelska
+46 660-21 10 90
Mån-Fre 09.00-17.00
info@gosporttravel.com
GO Sport Travel - logo

Webbfråga

I vilken liga spelar Zlatan säsongen 16/17?


Allsvenskan
stapel4%
Annan liga
stapel2%
Bundesliga
stapel3%
La Liga
stapel3%
Ligue 1
stapel13%
MLS
stapel5%
Premier League
stapel47%
Serie A
stapel22%

Antal röster: 99st

Tidigare webbfrågor
Per Gavelius
Formel 1-säsongen har dragit igång och du vet väl att F1 följs bäst på plats? Hör av dig så hjälper vi till med att skräddarsy resan helt efter dina villkor.
International Champions Cup

International Champions Cup

Liverpool - FC Barcelona

6 augusti

Fotbollsresa inkl. flyg t/r, 2 nätter på hotell & officiell sittplats på Wembley Club!
fr 3695 SEK
FA Cup Final 2017

FA Cup Final 2017

Finallag 1 - Finallag 2

7 maj -17

Upplev FA Cup Finalen 2017 på plats! Paket inkl. flyg, 2 nätter på hotell & officiell sittplats på Club Wembley!
fr 8995 SEK
The FA Community Shield

The FA Community Shield

Manchester United - Leicester City

7 augusti

Upplev klassiska FA Community Shield! Fotbollsresa inkl. flyg t/r, 2 nätter på hotell & officiell sittplats på Wembley Club!
fr 4795 SEK
World Cup

World Cup

World Cup i Toronto! Se till att uppleva detta live! Boka ditt paket redan idag!
fr 6995 SEK
Catalunya GP- Moto GP

Catalunya GP- Moto GP

5 juni

Paket inkl. flyg, 3 nätter på 3*** hotell och entrébiljett!
fr 6995 SEK
Silverstone F1 - British GP

Silverstone F1 - British GP

10 juli

Paket inkl. flyg t/r, tre nätter på hotell & entrébiljett!
fr 5995 SEK
Monza F1 - Italy GP

Monza F1 - Italy GP

4 september

F1 paket inkl. flyg t/r, 3 övernattningar & officiell F1-biljett!
fr 5495 SEK
Spielberg F1 - Austrian GP

Spielberg F1 - Austrian GP

3 juli

Upplev Austria GP live! Paket inklusive övernattningar & f1biljett!
fr 3995 SEK
NHL - New York

NHL - New York

Upplev New York Rangers live i The Garden! Paket inklusive övernattningar & matchbiljett!
info
NFL

NFL

Upplev det mest amerikanska du kan hitta inom sportens värld!
info
 

Sport- & Fotbollsresor

Välkommen till marknadens kanske bredaste utbud av sport- & fotbollsresor! Med vår samlade erfarenhet (ca. 60 år) av sportresor sedan starten 2001, kommer du känna att du får service av yppersta klass.

Söker du en fotbollsresa till de största och de mest klassiska arenorna? Vill du uppleva Formel 1 live på Circuit de Catalunya? Vill du uppleva en nhl-resa med bästa nhl-biljetten i Madison Square Garden när New York Ranges tar emot Toronto Maple Leafs? Ska din fotbollsresa innehålla pulsen från ett publikhav på Nou Camp, när 90.000 personer lyfter fram sitt FC Barcelona?

Våra destinationer är väl beprövade av oss på GO Sport Travel. Vi har själva suttit på de platser du väljer på Emirates Stadium, vi har själva testat buffén på Old Trafford, vi har själva tagit autograferna av Chelsea-spelarna i Centenary Club på Stamford Bridge, vi har själva upplevt de olika sektionerna på Barcelonas F1, vi ger dig din kompletta upplevelse utifrån dina önskemål och behov!
Oavsett om du väljer en fotbollsresa, nhl-resa, f1-resa eller annan upplevelseresa så garanterar vi dig minnen för livet och tygghet från vår första kontakt!

Fotbollsresor - Officiella avtal


GO Sport Travel är officiell partner till Chelsea FC, Arsenal FC, Manchester United, West Ham United FC, Fulham FC, Wembley Stadium & AC Milan, vilket ger dig 100% auktoriserade sittplatser och 100% kvalitet av din fotbollsresa.

Du som vill boka din fotbollsresa till Chelsea FC och Stamford Bridge erbjuder vi marknadens bredaste utbud av kategorier. 
I själva verket är GO Sport Travel världens största internationella hospitality agent till Chelsea FC, vilket kommer till stor nytta för dig som fotbollsresenär. Du kommer inte bara märka det rent prismässigt, utan du kommer även uppleva en kvalitet som du inte får hos någon annan arrangör.
Du behöver inte oroa dig för om du verkligen får några fotbollsbiljetter i din hand, eller om det är något annat namn skrivet på din fotbollsbiljett. Vi har total kontroll på just din sittplats, och Chelsea vet att det är just du som kommer att sitta på just din sittplats.

När det gäller Arsenal FC så har du kommit till rätt fotbollsresearrangör, om du söker en kvalitativ upplevelse till rätt pris. Med det absolut största antalet sittplatser på den svenska markanden, befäster GO Sport Travel sin position som en av världens största officiella agenter till Arsenal FC.
Att välkomnas till Emirates Stadium och dess Club Level etage, ger dig en fotbollsupplevelse utöver det vanliga. Arsenals offensiva arbete på transfermarknaden ger dig som besökare en startelva som andas världsklass. Arsenal siktar utan tvekan på liga titeln i år, och med spelare som Özil, Giroud och Alexis Sánchez kommer The Gunners ge valuta för pengarna under din fotbollsresa!

Klassiska Manchester United har en tung säsong bakom sig, men är fast beslutna att visa att detta var en engångsföretelse. Med nya managern Van Gaal (precis hemkommen från Rio) kommer vi att få se ett helt annat Manchester United än förra säsongen. Rooney och Van Persie kommer inte acceptera något annat än en topplacering!
Med vårt breda utbud av fotbollsbiljetter på Old Trafford, kan du välja att sitta på de aboslut bästa platserna på arenan (Manchester Suite), mitt på långsidan på första etaget! Därtill har du ett brett utbud av hotell att välja mellan. Kan du hitta bättre förutsättningar för en fotbollsresa till Manchester?

Ett av de kanske mest populära lagen i Premier League för oss svenskar är Tottenham Hotspur. Det har genom åren varit svårt att som besökare kunna uppleva White Hart Lane på ett tryggt och kvalitativt sätt. Detta har GO Spor Travel, som en av väldigt få officiella arrangörer, sett till att ändra på. Du som bokar din fotbollsresa med oss kommer uppleva White Hart Lane och Tottenham Hotspurs gästfrihet på absolut bästa vis.
Vid ankomst till White Hart Lane välkomnas du av Tottenhams värdar, som visar dig till rätta. Självklart sitter du på första etaget, på officiella sittplatser som dina vänner och bekanta kommer avundas dig.
Innan matchen serveras en buffet i The Goalmouth Lounge, alldeles i anslutning till dina sittplatser. 

Till dig som vill lägga din fotbollsresa till Italien och Serie A kan vi varmt rekommendera att besöka Milano, och AC Milan. GO Sport Travel ser till att dina fotbollsbiljetter ligger och väntar på dig vid vår egen biljettkassa vid Sans Siro. Du väljer vilken sektion du vill sitta på vid bokningstillfället, och du hämtar upp dina biljetter med ditt pass och den voucher du erhållit. Kan det bli bättre och enklare?
Självklart har du ett brett utbud av hotell att välja mellan, oavsett om du vill bo vid Doumen eller ute vid San Siro. Du väljer precis hur din fotbollsresa i Milano ska utformas! Varför inte kombinera med ett besök på Liedholms vingård utanför Milano?

Sammanfattningsvis välkomnar vi dig till en av de ledande fotbollsresearrangörerna. Vi kommer ge dig all service som krävs, och mer därtill, för att din fotbollsresa till London, Barcelona, München, Dortmund, Manchester, Paris eller Milano kommer att bli din absolut bästa fotbollsresa du upplevt!

 


Bokmärk och dela
 

Lasarettsgatan 12, 891 33 Örnsköldsvik   |   Tel 0660-21 10 90  |   Fax 0660-21 10 77  | info@gosporttravel.com  
©2001-2016 GO Sport Travel all rights reserved
Kammarkollegiets resegarantier SOLID försäkringar
Sitemap | Cookies | Villkor
Wasa Kredit VISA Master Card