Fotbollsresor & Fotbollsbiljetter till ACF Fiorentina

ACF Fiorentina är en av Italiens mest ikoniska fotbollsklubbar med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1926. Klubben är baserad i Florens och spelar sina hemmamatcher på den historiska arenan Stadio Artemio Franchi. Arenan, uppkallad efter en tidigare president för FIGC (Italienska Fotbollsförbundet), är en symbol för fotbollskulturen i Florens och har varit värd för otaliga spännande matcher genom åren.

Stadio Artemio Franchi är känt för sin atmosfär och passionerade publik, vilket gör varje match till en minnesvärd upplevelse för både supportrar och besökare. Arenan har en kapacitet på över 43 000 åskådare och erbjuder en spektakulär vy över Florens skyline, vilket ger en unik inramning för varje fotbollsevenemang.

Datum

ACF Fiorentina 24/25

Serie A - Intresseanmälan 2024-2025

Serie A - Italien
Stadio Artemio Franchi - Florens

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Datum

Parma Calcio 24/25

Serie A - Intresseanmälan 2024-2025

Serie A - Italien
Stadio Ennio Tardini - Parma

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Varför ska man boka sin fotbollsresa med GO Sport Travel?

Att boka sin fotbollsresa med GO Sport Travel innebär en garanti för en förstklassig upplevelse från början till slut. Som en av de ledande arrangörerna av sportresor erbjuder GO Sport Travel skräddarsydda paket som inkluderar allt från biljetter till boende och transport. Genom ett nära samarbete med ACF Fiorentina kan GO Sport Travel erbjuda exklusiva förmåner och tillgång till de bästa platserna på Stadio Artemio Franchi för att se laget i aktion.

GO Sport Travel strävar efter att göra varje fotbollsresa så smidig och minnesvärd som möjligt för sina kunder. Med expertis inom sportresor och en dedikerad serviceanda är GO Sport Travel det självklara valet för alla som vill uppleva spänningen på Stadio Artemio Franchi och se ACF Fiorentina kämpa för segern.

Skräddarsydda fotbollsresor till ACF Fiorentina

Oavsett om du reser ensam, med familjen eller i en grupp, kan GO Sport Travel skräddarsy en fotbollsresa som passar dina behov och önskemål. Med tillgång till ett brett utbud av biljetter och boendealternativ kan GO Sport Travel skapa en unik och personlig upplevelse för varje kund.

Så varför vänta? Boka din drömresa med GO Sport Travel idag och upplev spänningen på Stadio Artemio Franchi när ACF Fiorentina tar till planen för att kämpa för seger. Med GO Sport Travel kan du vara säker på att din fotbollsresa kommer att bli en minnesvärd och spännande upplevelse som du sent kommer att glömma.

 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.