The Open Championship - Biljetter

The Open Championship, ofta kallad The Open, är en av de mest prestigefyllda och historiska golftävlingarna i världen. Den grundades 1860 och är den äldsta av de fyra major-turneringarna i golf, och den enda som inte spelas på amerikansk mark. Årligen samlar den golfeliten från hela världen för att tävla om den eftertraktade Claret Jug, en symbol för golfs största triumfer. Utöver det sportsliga har The Open en aura av tradition och kultur som gör den till en uppskattad händelse för både spelare och åskådare.

Med över 150 år av historia har The Open skapat en rikedom av legender och minnen som har format golfens landskap genom åren. Banorna varierar över olika platser i Storbritannien, från historiska platser som St Andrews till mer moderna anläggningar som Royal St George's. Detta ger tävlingen en unik karaktär och utmaningar som testar spelarnas färdigheter i varierande väder- och terrängförhållanden.


FlygHotellBiljett
fr 18495 SEK
HotellBiljett
fr 12995 SEK
Biljett
fr 6995 SEK
jul
19
fre 2024

The Open 2024 - The 152nd

The Open
Royal Troon - Glasgow

FlygHotellBiljett
fr 18495 SEK
HotellBiljett
fr 12995 SEK
Biljett
fr 6995 SEK
jul
20
lör 2024

The Open 2024 - The 152nd

The Open
Royal Troon - Glasgow

FlygHotellBiljett
fr 19995 SEK
HotellBiljett
fr 13995 SEK
Biljett
fr 7995 SEK
jul
21
sön 2024

The Open 2024 - The 152nd

The Open
Royal Troon - Glasgow

FlygHotellBiljett
fr 21995 SEK
HotellBiljett
fr 16995 SEK
Biljett
fr 8995 SEK

För åskådare är The Open inte bara en chans att se världens bästa golfspelare på nära håll, utan också en möjlighet att uppleva den speciella atmosfären och gemenskapen som omger evenemanget. Från den livliga stämningen på golfbanan till de pittoreska omgivningarna och det rika kulturella arvet, är The Open en upplevelse som lockar tusentals entusiastiska åskådare varje år.

När det gäller att boka biljetter till The Open är det viktigt att välja en auktoriserad leverantör för att säkerställa att man får äkta biljetter och pålitlig service. GO Sport Travel är en sådan auktoriserad leverantör, och deras auktoriserade status garanterar kunderna trygghet och förtroende under hela köpprocessen. Som auktoriserad provider för The Open erbjuder GO Sport Travel inte bara tillgång till officiella biljetter till evenemanget, utan också expertis och support från deras erfarna team av reseagenter.

Att välja GO Sport Travel som sin leverantör av biljetter till The Open innebär inte bara tillgång till en säker och pålitlig köpupplevelse, utan också möjligheten att dra nytta av deras omfattande utbud av paket och biljettalternativ. Oavsett om du är en passionerad golfentusiast eller bara vill uppleva en av sportens största händelser, kan GO Sport Travel hjälpa dig att skapa en minnesvärd och problemfri upplevelse på The Open.

 
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.