The Open Championship - Biljetter

The Open Championship, ofta benämnd som enbart The Open, är den äldsta golfturneringen i världen och en av de absolut mest prestigefyllda.
Tävlingen grundades 1860 och var ursprungligen arrangerad på Prestwick Golf Club i Skottland, innan den utvecklades till att till att rotera på ett antal golfbanor...alltid belägna vid kusten. Tävlingen arrangeras av The R&A och som utsett GO Sport Travel till deras Skandinaviska Authorised Hospitality Provider.


HotellBiljett
fr 23995 SEK
Biljett
fr 18995 SEK
jul
21
sön 2024
FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
fr 39995 SEK
Biljett
fr 34995 SEK
jul
21
sön 2024
FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
fr 23995 SEK
Biljett
fr 18995 SEK

The Open är en av fyra "Major´s", där de övriga är Masters Tournament, The PGA Championship och U.S Open. The Open är sedan 2019 den sista av årets "Major´s", och spelas i mitten på Juli varje år.
Tävlingen kallas "The Open" då den är öppen för alla, både professionella golfare och amatörgolfare! Amatörerna består av världens bästa och kan spela The Open genom inbjudan eller kvalificering.

 

 
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.