Boka fotbollsbiljetter & fotbollsresor med GO Sport Travel

Parma Calcio 1913

Stadio Ennio Tardini - Parma

Är du redo för en oförglömlig fotbollsresa? Med GO Sport Travel kan du uppleva den italienska fotbollens magi genom Parma Calcio 1913! Denna ikoniska klubb, med sin rika historia och passionerade fanbase, är ett måste för alla fotbollsentusiaster. Med våra fotbollsbiljetter får du chansen att se Parma Calcio 1913 spela på hemmaplan och njuta av en autentisk fotbollsupplevelse.

Datum

Parma Calcio 24/25

Serie A - Intresseanmälan 2024-2025

Serie A - Italien
Stadio Ennio Tardini - Parma

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Boka din Officiella fotbollsresa till Parma med GO Sport Travel

När du bokar din fotbollsresa med GO Sport Travel kan du vara säker på att få en komplett upplevelse. Vi erbjuder paket som inkluderar fotbollsbiljetter, boende och mycket mer, vilket gör din resa smidig och njutbar. Oavsett om du är en lojal supporter eller ny inom fotbollsvärlden, ser vi till att din upplevelse blir minnesvärd.

Parma Calcio 1913:s Historia och Svenska spelare

Parma Calcio 1913, grundad 1913, har en lång och framgångsrik historia inom italiensk fotboll. Klubben har vunnit flera inhemska och internationella titlar och är känd för att fostra talangfulla spelare. Svenskar har också lämnat sitt avtryck i klubbens historia. En av de mest kända är Tomas Brolin, som spelade för Parma under deras gyllene era på 1990-talet och bidrog till klubbens framgångar både i Serie A och på den europeiska scenen.

Besök Ennio Tardini-stadion, utforska den charmiga staden Parma och följ spåren av svenska fotbollsstjärnor som har gjort historia i klubben. GO Sport Travel hjälper dig att planera och genomföra den perfekta fotbollsresan till Parma Calcio 1913.

Boka din fotbollsresa med GO Sport Travel idag och upplev italiensk fotboll på sitt bästa!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.