Newcastle United - Biljetter & fotbollsresor

Newcastle United

St Jamés Park - Newcastle

Newcastle United FC grundandes 1892 då två av stadens klubbar slogs samman, då de ansåg att staden var för liten för två konkurrerande klubbar. Sedan dess har den svartvitrandiga klubben spelat på arenan St James' Park, med plats för cirka 52 000 åskådare.

Klubbens smeknamn är The Magpies eller The Toon och inför deras hemmamatcher så kliver spelarna in på planen till tonerna av Mark Knopflers låt ”Going Home”.

apr
24
ons 2024

Crystal Palace - Newcastle United

Premier League - England
Selhurst Park - London

Biljett
fr 1295 SEK
maj
15
ons 2024

Manchester United - Newcastle United

Premier League - England
Old Trafford - Manchester

FlygHotellBiljett
fr 7995 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 2995 SEK

Newcastle United - Historia

I början av 1900-talet så radade klubben upp titlar. Efter de båda världskrigen blev det sedan nedflyttning i seriesystemet men klubben byggdes tålmodigt upp med egna produkter och några dyra värvningar. Detta gav klubben och supportrarna nya framgångar att jubla över under 1950-talet för att sedan även nå framgång i Europa, genom att ta hem Inter-Cities Fairs Cup 1969 (föregångaren till Uefacupen).

På 90-talet har klubben haft blandade framgångar och har varit nära både på Premier League och FA-cuptitlar, men tyvärr alltid snubblat på mållinjen.

Trots bristen på titlar har Newcastle United alltid fått visa upp stora fotbollsspelare som Jackie Milburn, Jimmy Lawrence, Bryan Robson, Peter Beardsley, Les Ferdinand, Alan Shearer, David Ginola, Faustino Asprilla och Shay Given. Fotbollens legender i den svartvita tröjan.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Newcastle United

Självklart ser vi på GO Sport Travel till att du kan uppleva ditt favoritlag Newcastle United live på St James' Park. Som kund hos oss väljer du enkelt själv vilka fotbollsbiljetter du vill ha. Vill du ha en komplett fotbollsresa får du även välja mellan en rad olika hotell som vi själva noggrant valt ut. Förutom detta hjälper vi gärna till med andra tillval. Du berättar bara för oss vilka önskemål du har så ser vi efter om vad som är möjligt.

Ovan ser du alla Newcastle Uniteds matcher där vi erbjuder officiella matchbiljetter och fotbollspaket. Är det en match som saknas i listan får du gärna höra av dig. Bara för att matchen inte finns med betyder det inte att vi kan ordna med fotbollsbiljetter och fotbollsresor dit. Skulle du även vilja boka på ytterligare en fotbollsmatch samma helg hjälper vi dig naturligtvis med transporten mellan de två olika städerna.

Lägg in din förfrågan eller bokning så kommer en av våra erfarna medarbetare att kontakta dig för att svara på frågor och skicka över ett förslag så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få höra från dig, oavsett om det bara gäller trygga fotbollsbiljetter, ett hotellpaket eller en komplett fotbollsresa!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.