Glasgow Rangers - Fotbollsbiljetter

Glasgow Rangers

Ibrox Stadium - Glasgow

Spelandes i kungsblå matchtröjor är Glasgow Rangers Football Club ett av de största lagen i Skottland och även ett respekterat lag ute i Europa. Klubben grundandes 1872 och delar staden Glasgow i två olika läger då de historiskt sätt har lockat till sig supportrar med en protestantisk tro och har med det blivit en intensiv rivalitet med stadens andra storlag Glasgow Celtic som har en katolsk supporterbakgrund. Denna förutsättning, tillsammans med att lagen alltid konkurrerar om de inhemska titlarna varje säsong, har bidragit till en stor prestige mellan klubbarna och intensiva derbymöten ute på fotbollsplanen.

Hemmamatcherna spelar Rangers på Ibrox Stadium, med plats för cirka 51 000 åskådare. Smeknamnen för laget brukar var The Gers, The Light Blues eller The Teddy Bears. Förutom en stor mängd inhemska titlar i klubbens pokalskåp så vann de även en internationell titel 1972, då de erövrade Cupvinnarcupen.

Klubben har genom åren attraherat stora spelare att representera för Rangers. Dansken Brian Laudrup och engelsmannen Paul Gascoigne har både bidragit till glädje och framgång. Men 1999 fick supportrarna rösta fram deras absoluta favorit. Populäraste valet blev då John Greig som spelade som försvarare i Rangers under hela sin seniorkarriär och blev efter den även tränare för klubben. Hans engagemang och prestationer för klubben har senare belönats med en staty av honom utanför Ibrox Stadium.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.