New York Rangers - Biljetter och hockeyresor

New York Rangers

Boka er NHL-resa till The Big Apple och se New York Rangers live i Madison Square Garden. New York Rangers, även bara kallat Rangers har varit medlem i National Hockey League sedan 1927 och är en av dem klassiska klubbarna i NHL som tillhör Original Six. Mitt på Manhattan har de sin hemmaarena, Madison Square Garden som uppfördes 1968.

Rangers är den klubb i NHL som haft flest svenskar i laget genom tiderna, bland andra Anders Hedberg, Niklas Sundström, Marcus Näslund och Ulf Samuelsson.
Fyra gånger i historien har Rangers stått som segrare av Stanley Cup, 1927, 1933, 1940 och 1994 och legendariska spelare som Wayne Gretzky, Mark Messier, Jaromir Jagr och 94-slutspelets MVP Mike Ritcher har genom åren representerat denna anrika klubb.

Boka din NHL-resa till New York och se Rangers live!

Vill ni vara på plats och skandera Lets Go Rangers i ett kokande Madison Square Garden så har ni kommit rätt. Vi på GO Sport Travel hjälper er att ordna en NHL-resa ni sent kommer glömma. 

Hos oss kan ni skräddarsy resan efter just era önskemål och välja precis hur länge ni vill stanna och vilka matchbiljetter ni vill ha på arenan. Har ni svårt att bestämma er så finns vi tillgängliga på mail och telefon där våra eminenta kollegor kan guida er genom hotell, matchbiljetter och attraktioner för att göra er NHL-resa precis som ni vill ha den.

Förutom matchbiljetter till en NHL-match så kan ni även komplettera resan med musikalbiljetter till en föreställning på Broadway. Eller varför inte se ytterligare en NHL-match? New York Islanders hemmaarena är bara en tågresa bort.

Vi erbjuder alltid trygga leveranser av matchbiljetter och resehandlingar till er NHL-resa. Skulle något dyka upp så ni behöver kontakta oss så har vi även ett journummer där vi finns tillgängliga för er under er resa.

Kontakta oss redan idag och börja planera er resa. Tillsammans med vår breda kompetens och långa erfarenheter från NHL-resor så har ni alla verktygen ni behöver för att göra er NHL-resa till New York och Madison Square Garden till verklighet!

info@gosporttravel.com

OBS! Glöm ej att registrera Er för Er inresa i USA!

Ni som reser till USA måste registrera Er för att kunna resa. Detta är regler som USA har upprättat och det är resenärens ansvar att se till att registreringen görs.

Klicka här för att komma till registreringsformuläret.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO