New York Islanders - Biljetter & hockeyresor

New York Islanders

Barclay Center - New York

New York Islanders har flyttat från Long Island och huserar numera i nybyggda Barclays Center, Brooklyn. Det innebär att man från centrala Manhattan hittar tre NHL-lag inom 30 minuter; New York Rangers, New York Islanders och New Jersey Devils.

Barclays Center rymmer 14 500 åskådare vid hockeymatcher och är även hemmaarena för basketlaget Brooklyn Nets som spelar i National Basketball Association, mer känt som NBA.

New York Islanders hade sin storhetstid i början 1980-talet med fyra raka Stanley Cup-titlar 1980-1983. Under den tiden spelade förutom legendarerna Mike Bossy, Denis Potvin och Bryan Trottier m.fl. även ett flertal svenskar, såsom Anders Kallur, Stefan Persson, Tomas Jonsson och Mats Hallin.

I finalserierna 1982 och 1983 svepte man motståndarna och vann med 4-0 mot såväl Vancouver Canucks (1982) som Edmonton Oilers (1983). Canucks hade även de en rad svenskar med Lars Molin, Lasse Lindgren och Anders Eldebrink i spetsen. Oilers kunde stoltsera med Jari Kurri, Mark Messier och inte minst Wayne Gretzky i sin uppställning, men då inte ens ”The Great One” kunde rädda laget förstår man hur bra New York Islanders var under denna period.

Eran tog slut efter den fjärde inristningen i Stanley Cup-pokalen då man förlorade reprisen året efter mot ett revanschsuget Oilers och man har sedan dess inte nått upp till samma nivå och står därmed kvar på totalt fyra Stanley Cup under sin drygt 40-åriga historia.

Boka din NHL-resa till New York och se Islanders live!

Vill du se Islanders på plats i Brooklyn, New York och se dagens upplaga med superstjärnan John Tavares i spetsen kontaktar du GO Sport Travel. Vi hjälper dig med allt från att boka matchbiljetter till boende på hotell och kan även erbjuda ett komplett NHL-paket med flyg. Vill du dessutom uppleva annat i New York syr vi ihop ett paket med ytterligare NHL-matcher eller varför inte en klassisk musikal på anrika Broadway?

Vi på GO Sport Travel är redo att hjälpa er för att din New York-resa ska bli så komplett som möjligt, tveka därför inte att kontakta oss redan idag.

Behöver du hjälp med att välja vilken matchbiljett som passar dig bäst, var på Manhattan ni ska bo eller vilka NHL-matcher som går att kombinera så finns vi här för dig. Med en bred kunskap och lång erfarenhet av att arrangera hockeyresor till USA och New York har vi de verktyg som behövs för att din dröm om en NHL-resa ska bli verklighet!

info@gosporttravel.com


OBS! Glöm ej att registrera Er för Er inresa i USA!

Ni som reser till USA måste registrera Er för att kunna resa. Detta är regler som USA har upprättat och det är resenärens ansvar att se till att registreringen görs.

Klicka här för att komma till registreringsformuläret.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.