The Open 2024 - The 152nd

The Open

sön 21 juli 2024 - Royal Troon - Glasgow

 Flyg och hotellpaket Flyg Hotell Biljett

I paketet ingår:

 • Flyg t/r Glasgow
 • 3 nätter på 4 Star Hotel Maldron i Glasgow, del i dubbelrum
 • Official Admission
 • Frukost
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter & avgifter

Fr 21995 SEK
/person

Hotellpaket Hotell Biljett

I paketet ingår:

 • 3 nätter på 4 Star Hotel Maldron i Glasgow, del i dubbelrum
 • Official Admission
 • Frukost
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter & avgifter

Fr 16995 SEK
/person

Biljettpaket Biljett

I paketet ingår:

 • Official Admission
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov

Evenemangsbiljetter är giltiga oavsett evenemangsdatum

Erbjudandet gäller ej för återförsäljare.

Fr 8995 SEK
/person

 

The Open 152nd är en av de mest prestigefyllda golftävlingarna i världen, som äger rum på olika banor runt om i Storbritannien varje år. Denna turnering lockar inte bara de bästa spelarna från hela världen utan också tusentals entusiastiska åskådare som vill uppleva spänningen och skönheten i detta spektakulära evenemang. Att boka sina biljetter med GO Sport Travel är ett smart val av flera anledningar.

För det första erbjuder GO Sport Travel ett omfattande utbud av paket och biljettalternativ för The Open 152nd. Oavsett om du föredrar att se tävlingen under en enda dag eller vill njuta av flera dagars golfaction, har GO Sport Travel alternativ som passar alla behov och budgetar.

För det andra garanterar GO Sport Travel sina kunder tillgång till officiella biljetter till evenemanget. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att hamna med oauktoriserade biljetter eller riskera att bli lurad av oseriösa säljare.

Dessutom erbjuder GO Sport Travel även bekvämligheter som boende och transportarrangemang för att göra din resa till The Open 152nd så smidig och stressfri som möjligt. Du kan välja mellan olika hotellalternativ i närheten av tävlingsbanan och få tillgång till pålitlig transport till och från evenemanget varje dag.

Att boka dina biljetter med GO Sport Travel ger dig också tillgång till expertis och support från deras team av erfarna reseagenter. Oavsett om du behöver hjälp med att planera din resa eller har frågor om evenemanget, finns GO Sport Travels team där för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Sammanfattningsvis, om du vill säkerställa en minnesvärd och problemfri upplevelse på The Open 152nd, är det en smart idé att boka dina biljetter med GO Sport Travel. Med deras omfattande utbud, tillförlitliga service och expertis inom sportresor kan du vara säker på att din resa blir en fullträff från början till slut.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.