SS Lazio - Biljetter & fotbollsresor

SS Lazio

Stadio Olimpico - Rom

Besök Italiens huvudstad Rom tillsammans med en fotbollsbiljett på Stadio Olimpico för att se SS Lazio! Klubbfärgerna är vit och himmelsblå och klubbens emblem är den romerska örnen som är en symbol över Romarrikets makt i den antika världen.

SS Lazio - Historia

Huvudstadsklubben är en av de största i den italienska högsta ligan Serie A. Biancazzurri (de vitblåa) fick sitt namn vid grundandet år 1900, efter regionen Lazio.

Klubben är mest känd för sin fotbollsverksamhet men klubben bedriver även idrott i hela 36 grenar och är därmed är en av Europas mest mångsidiga föreningar. I föreningen finns bland annat idrotter som volleyboll, rugby, simning, vattenpolo och friidrott på programmet.

Den största svenska anknytningen till SS Lazio är självklart Sven-Göran Eriksson som var tränare för laget 1997-2001.

Mister Eriksson ledde laget till seger i Cupvinnarcupen 1998-1999, italienska cupen 1997-1998 och 1999-2000, samt klubbens första ligatitel på 26 år 2000. Klubben har länge spelat i Serie A och derbyna mot AS Roma, Derby della Capitale, tillhör bland de hetaste i världen.

Rom handlar dock inte bara om fotboll. Staden har att oändligt utbud av sevärdheter och sightseeing med en historia ända tillbaks till antiken där Rom var huvudstad för romerska riket. Rom fungerar också som centrum för den katolska kyrkan och residensstad för Vatikanstatens påvar. 

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - SS Lazio

Vill du få en komplett fotbollsresa med matchbiljett, hotell och flyg till någon av Lazios hemmatcher? Kontakta oss så hjälper vi till med vår erfarenhet och kunskap för att du ska kunna välja rätt fotbollsbiljett och få en sådan fin upplevelse som möjligt

Under din fotbollsresa kan du besöka historiska byggnader som Colosseum, Spanska Trappan, Peterskyrkan eller varför inte antikens bäst bevarade byggnad, Pantheon. Urvalet är enormt i Rom och känner ni att ni vill stanna en längre tid för att hinna ta del av allt är det inga problem. Vi skräddarsyr ditt fotbollspaket tillsammans med dina önskemål för att du få en fotbollsresa som passar dig.

Ovan hittar du SS Lazios spelschema för att hitta ett datum som passar dig. När du valt vilken match och datum som du tycker ser bra ut klickar du in på den matchen för att i lugn och ro kunna välja bland matchbiljetter och hotell.

Känner du dig osäker på vilken typ av fotbollsbiljett eller hotell du ska välja är du mer än välkommen att maila eller ringa oss. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet som stöd för att du ska känna dig säker i dina val. Med våra trygga villkor ser vi till att din matchbiljett levereras enligt överenskommelse.

Kontakta oss redan idag för att boka en trygg officiell fotbollsbiljett till SS Lazio eller få ett förslag på en komplett fotbollsresa till Rom!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.