Real Madrid - Biljetter & fotbollsresor

Real Madrid

Santiago Bernabeu - Madrid

Los Merengues, Los Galacticos eller bara Los Blancos – kärt barn har många namn. Real Madrid är synnerligen en populär klubb och väl värd ett besök på hemmaarenan Santiago Bernabeu i den spanska huvudstaden.

Santiago Bernabeu Stadium Real Madrid

Real Madrid - Historia

Sedan klubben etablerade sig på den absoluta toppnivån i Europa under 50-talet har det helvita stället varit synonymt med framgång och genom åren har stjärnor som Alfredo Di Stéfano, Roberto Carlos, Zinedine Zidane, Raúl och Cristiano Ronaldo varit tongivande i Real Madrids laguppställning. Än idag har man minst en världsspelare på varje position och på Santiago Bernabeu räknas bara segrar, i synnerhet mot ärkerivalen FC Barcelona. Matcherna lagen emellan går under namnet El Clasico och är något som varje fotbollsälskare drömmer om att uppleva. Vi på Go Sport Travel kan hjälpa dig att uppfylla denna dröm.

Förutom fotboll kan Madrid erbjuda en pulserande stadskärna, vackra byggnader som det kungliga palatset Palacio Real samt ett flertal lummiga parkområden. I Spaniens huvudstad finns det något att se eller göra för alla åldrar och man tar sig lätt fram i staden via tunnelbanesystemet som efter Londons är det näst största i Västeuropa. Vill du gå ut och äta i Madrid finns det en bra restaurang i nästan varje gatuhörn, välj och vraka bland tapasbarer, köttrestauranger eller havets läckerheter.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor – Real Madrid

Du bokar din fotbollsresa till Madrid genom att kontakta oss på GO Sport Travel via telefon eller mail. I listan ovan hittar du spelschemat för Real Madrid, klicka in på den match och det datum som passar just dig och därefter kan du välja om du önskar endast matchbiljett eller ett komplett fotbollspaket med hotell matchbiljetter. Vi skräddarsyr din resa efter dina önskemål och kan hjälpa dig att hitta rätt bland ett stort urval av fotbollsbiljetter, hotellalternativ och anpassa flygtiderna efter dig som resenär.

Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi ge nyttiga tips innan du bokar och även inför resan och det ska kännas tryggt för dig som reser att boka med GO Sport Travel.
Med våra trygga villkor ser vi till att din matchbiljett levereras till det hotell du bor på i god tid innan match. Önskar du att komplettera din fotbollsresa till Madrid med en Stadium Tour på Santiago Bernabeu så hjälper vi dig självklart även med det.

Att åka till Madrid är grym upplevelse och oavsett om du önskar att se Real Madrid spela i La Liga, eller Primera Division som man benämner den i Spanien, eller Champions League så kan vi erbjuda matchbiljetter. 

Skicka din förfrågan redan idag så hjälper vi dig med din fotbollsresa till Madrid!

 
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.