Leicester City - Fotbollsbiljetter

Leicester City

King Power Stadium -

Leicester City spelar sina hemmamatcher på King Power Stadium (f.d Walkers Stadium) i Leicester. Laget spelar sina hemma matcher i helblåa dressar och är ett av lagen som just nu gör avtryck i den engelska toppfotbollen. Leicester lyckades med det omöjliga när de 2015/16 lyckades med bedriften att vinna Premier League under ledning av Claudio Raineri, med spelare som Vardy, Ryjad Mahrez, Kanté och sist men inte minst Kasper Schmeichel var några av de lysande stjärnorna det året.

I Leicester har många landslagsmän passerat, den största av dem alla är nog Gary Lineker som spelade 209 matcher för klubben och gjorde smått otroliga 103 mål för Leicester. Flest antal mål i denna anrika klubb är det en Arthur Chandler som har gjort hela 273 mål. Flest antal matcher för denna klubb har Graham Cross han noterar 599 matcher i bagaget.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.