Sotji F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Sochi F1

Sochi Autodrom - Sotji

Upplev Formel 1 – Live på Sochi Autodrom!

Det första Grand Prix i Ryssland någonsin kördes i oktober 2014, på vad som idag är en av de längsta banorna i F1-kalendern. Sochi Autodrom har nämligen en kretslängd på 5,84 km och är integrerad med den park som byggdes i och med de olympiska vinterspelen i Sotji som arrangerades i början på 2014. Förutom att en del av kretsen är designad i den olympiska parken så är även en del av den lagd utanför på, i vanliga fall, allmänna vägar. Utformningen och designen av kretsen har F1-legenden Hermann Tilke stått för. Tidigare har kretsen även varit känd vid namnen Sochi International Street Circuit och Sochi Olympic Park Circuit.

Snabbaste varvet på Sochi Autodrom har britten Lewis Hamilton presterat, med tiden 1: 35,76. Under ett Grand Prix genomförs tävlingen på under sammanlagt 53 varv, under en total stäcka på cirka 310 kilometer.

En av de bättre platserna längs med kretsen är att sätta sig på T2 Grandstand Vitaly Petrov och få ta del av en lång raksträcka innan bilarna svänger in i den långa tredje svängen. Banan är känd för att innehålla väldigt många svängar och i den tredje svängen så utmanas förarna av en 750 meter lång vänstersväng förbi den vackra Poyushchiye fontänen för att avsluta med en skarp högersväng, ut mot en kortare raksträcka.

Oavsett var man sätter sig eller befinner sig så kan man förvänta sig mycket drama kring hela banan under Rysslands Grand Prix, med bland annat intensiva omkörningsdueller och avkörningar!

Besök den olympiska parken i Sotji och upplev F1-cirkusen

Res till Sotji och den gamla olympiska parken från 2014. Upplev den ryska kulturen tillsammans med allt vad den cirkus och fest som F1 för med sig till sina destinationer! Förutom den fantastiska motorsporten live så finns det även möjligheter att, trots hösten intåg, hänga på Sotjis fina sandstränder.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Sotji F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Rysslands Grand Prix!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO