Sotji F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Sochi F1

Sochi Autodrom - Sotji

Upplev Formel 1 – Live på Sochi Autodrom!

Det första Grand Prix i Ryssland någonsin kördes i oktober 2014, på vad som idag är en av de längsta banorna i F1-kalendern. Sochi Autodrom har nämligen en kretslängd på 5,84 km och är integrerad med den park som byggdes i och med de olympiska vinterspelen i Sotji som arrangerades i början på 2014. Förutom att en del av kretsen är designad i den olympiska parken så är även en del av den lagd utanför på, i vanliga fall, allmänna vägar. Utformningen och designen av kretsen har F1-legenden Hermann Tilke stått för. Tidigare har kretsen även varit känd vid namnen Sochi International Street Circuit och Sochi Olympic Park Circuit.

Snabbaste varvet på Sochi Autodrom har britten Lewis Hamilton presterat, med tiden 1: 35,76. Under ett Grand Prix genomförs tävlingen på under sammanlagt 53 varv, under en total stäcka på cirka 310 kilometer.

En av de bättre platserna längs med kretsen är att sätta sig på T2 Grandstand Vitaly Petrov och få ta del av en lång raksträcka innan bilarna svänger in i den långa tredje svängen. Banan är känd för att innehålla väldigt många svängar och i den tredje svängen så utmanas förarna av en 750 meter lång vänstersväng förbi den vackra Poyushchiye fontänen för att avsluta med en skarp högersväng, ut mot en kortare raksträcka.

Oavsett var man sätter sig eller befinner sig så kan man förvänta sig mycket drama kring hela banan under Rysslands Grand Prix, med bland annat intensiva omkörningsdueller och avkörningar!

Besök den olympiska parken i Sotji och upplev F1-cirkusen

Res till Sotji och den gamla olympiska parken från 2014. Upplev den ryska kulturen tillsammans med allt vad den cirkus och fest som F1 för med sig till sina destinationer! Förutom den fantastiska motorsporten live så finns det även möjligheter att, trots hösten intåg, hänga på Sotjis fina sandstränder.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Sotji F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Rysslands Grand Prix!

sep
26
sön 2021

Sochi F1

Formel 1 Resor
Sochi Autodrom - Sotji

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.