Singapore F1

Formel 1 Resor

sön 22 september 2024 - Marina Bay Street Circuit - SingaporeFlyg och hotellpaket Flyg Hotell Biljett

I paketet ingår:

 • Flyg Singapore t/r (Utresa Torsdag, ankomst Fredag)
 • 3 nätter på 3*** Hotell i Singapore, del i dubbelrum
 • Frukost
 • Ståplats på Zon 4, weekend
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter & avgifter (ej city tax)

Fr 19995 SEK
/person

Hotellpaket Hotell Biljett

I paketet ingår:

 • 3 nätter på 3*** Hotell i Singapore, del i dubbelrum
 • Frukost
 • Ståplats på Zon 4, weekend
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter & avgifter (ej city tax)

Fr 11995 SEK
/person

Biljettpaket Biljett

I paketet ingår:

 • Ståplats på Zon 4, weekend
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter & avgifter

Fr 4595 SEK
/person

Upplev Formel 1 – Live på Marina Bay Circuit!

Ett av de populäraste loppen i F1 kalendern och en av de mest unika, är stadsloppet och nattloppet i Singapore som körts varje höst sedan 2008. På Marina Bay Circuit möts världens bästa Formel 1-förare för att göra upp om den åtråvärda pallplatsen och äran att få spruta champagne som vinnare av Singapore Grand Prix!

Kretsen är sammanlagt 5,06 km och ett Grand Prix körs under sammanlagt 61 varv. Det snabbaste varvet kördes 2018 av dansken Kevin Magnusson med tiden 1: 41,90. Banan är vackert placerad i Downtown Core, ett historiskt centrum av Singapore, med en fantastisk skyline som gör sig extra vacker under tävlingen då den lyser i nattens mörker.

Marina Bay Street Circuit har genom åren fått ett rykte om sig att vara svårkörd och vid vissa kurvor finns det avsevärda risker för avkörningar och krascher, ibland även mer påverkat av Singapores heta och fuktiga klimat. Förbättringar på designen har gjorts med tiden men en vanlig syn fortfarande är att minst en säkerhetsbil per lopp behöver ta sig ut på banan. Förutom riskerna längs med kretsen så är den även fysiskt utmattande för F1-förarna då det krävs ett stort fokus och skicklighet för att uppnå bästa möjliga resultat under tävlingen.

I slutet av den första sektorn av banan, mellan sväng 5–7, så får man chans att se de flesta topphastigheterna. I övrigt är kretsen designad med hela 23 svängar och i den 18:e så kör även bilarna under ett Grandstand, något som Singapore Grand Prix är unika med bland alla tävlingsbanor i Världsmästerskapet!

Njut av Singapores stadspuls tillsammans med världens snabbaste bilar

Upplev Singapore under natten med dess fantastiska skyline som lyser upp och alla sevärdheter som dyker upp längs med gatukretsen. F1 möter det vackra Singapore och bidrar till en magisk upplevelse!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Singapore F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Singapore Grand Prix!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO