Netherlands F1

Formel 1 Resor

sön 25 augusti 2024 - Circuit Zandvoort - AmsterdamFlyg och hotellpaket Flyg Hotell Biljett

I paketet ingår:

 • Flyg till Amsterdam t/r
 • 3 nätter på 3*** Hotell i Amsterdam , del i dubbelrum
 • Frukost
 • 1st handbagage
 • Sittplatsbiljett, Bronze - Arena out (Weekend)
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter och avgifter

Fr 12495 SEK
/person

Hotellpaket Hotell Biljett

I paketet ingår:

 • 3 nätter på 3*** hotell i Amsterdam, del i dubbelrum
 • Frukost
 • Sittplatsbiljett, Bronze - Arena out (Weekend)
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter och avgifter

Fr 10795 SEK
/person

Biljettpaket Biljett

I paketet ingår:

 • Sittplatsbiljett, Bronze - Arena out (Weekend)
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter och avgifter

Fr 5995 SEK
/person

Upplev Formel 1 – Live på Zandvoort!

Är du ett hängivet motorfan men tröttnat på banorna från den klassiska F1-kalendern så vill vi varmt rekommendera en Formel 1-resa till Dutch Grand Prix. De Nederländska motorentusiasterna är kända för sin passion till sina hemmaförare och vi garanterar dig en upplevelse du sent kommer att glömma!

Banan ligger i staden Zandvoort strax utanför huvudstaden Amsterdam och ger dig ett utmärkt tillfälle att kombinera sightseeing, kultur och sport på ett enkelt sätt under samma helg.

Circuit Zandvoort, som banan heter, har tidigare arrangerat tävlingar i racingens högsta klass. Mellan 1952 och 1985 kördes det Formel 1 här och nu, efter ett uppehåll på över 30 år, är det nu möjligt att se på Formel-1 live i Nederländerna. Banans utformning ser naturligtvis något annorlunda ut jämfört med tidigare efter ombyggnationen 2020. Allt för att möta efterfrågan på dagens standard och krav. Både vad gäller förarnas säkerhet men även för att du som besökare skall ha en trevligare upplevelse.

Vi på GO Sport Travel vill att du skall få den ultimata upplevelsen och låter dig självklart göra dina val på F1-biljetter, boende och flyg efter dina önskemål. Om du känner dig osäker vad som passar dig bäst så finns vi naturligtvis här för att rådgöra om vilken biljettyp som är bäst lämpad för vad just du vill se. Vill du bara vara här och uppleva folkfesten så är ståplatserna ett bra val av biljett till detta evenemang. Är du mer intresserad av att ha bra sikt så rekommenderar vi dig att välja en sittplats på någon utav de strategiskt utplacerade läktarna runtom banan.

Vi kan erbjuda kompletta paketresor - Helt efter era önskemål

Att ta sig hit är tämligen enkelt. Med flyg finns det många alternativ till Amsterdam där vi rekommenderar dig att bo. Under F1-tävlingarna så är det inte mer än 4 mil mellan huvudstaden och Zandvoort vilket smidigast avverkas genom den 40 minuter långa tågresan. De stora antalet avgångar med tåg mellan de två städerna ger det en god variation att välja bland. Mellan tågstationen Zandvoort aan Zee och banan är det sedan inte mer än en kilometer att promenera.

Mat och dryck finns till försäljning inne på banområdet under tävlingshelgerna så att du inte skall behöva gå hungrig eller törstig. Även andra faciliteter så som souvenirbutiker och toaletter finns det gott om.

Tveka inte på att höra av dig för mer information och kostnadsförslag.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig med att skräddarsy din drömresa. Oavsett om det gäller en komplett paketresa, ett hotellpaket eller enbart F1-biljetter!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO