Monaco F1

Formel 1 Resor

sön 23 maj 2021 - Circuit de Monaco - Monte CarloFlyg och hotellpaket Flyg Hotell Biljett

I paketet ingår:

 • Flyg till Nice t/r 
 • 3 nätter på 3*** Hotell i Nice, del i dubbelrum
 • Entrébiljett, General Admission Rocher, Söndag
 • Frukost
 • 1 st handbagage
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter & avgifter

Fr 9495 SEK
/person

Hotellpaket Hotell Biljett

I paketet ingår:

 • 3 nätter på 3*** Hotell i Nice, del i dubbelrum
 • Entrébiljett, General Admission Rocher, Söndag
 • Frukost
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
 • Skatter och avgifter

Fr 7695 SEK
/person

Biljettpaket Biljett

I paketet ingår:

 • Entrébiljett, General Admission Rocher, Söndag
 • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov

Fr 2195 SEK
/person

Formel 1 - Live på Circuit de Monaco!

Monacos Grand Prix tillhör ett av de mest mytomspunna loppen inom F1-cirkusen och har ingått i Formel 1-VM varje år med undantag för några år i början av 1950-talet. Loppet som körs i det lilla furstendömet på franska rivieran tillhör också ett av de mest unika inom F1-cirkusen då det helt och hållet körs på allmän väg. Detta innebär trånga gator och svåra kurvor, vilket gör att inte många tillfällen ges för omkörning.

Då Monacos Grand Prix som regel körs i slutet av maj är det näst intill garanterat härligt försommarväder med behagliga temperatur, perfekt för en långweekend helt enkelt.

Redan år 1929 kördes det första Grand Prix-racet på Monte Carlos gator med britten William Grover-Williams som segrare bakom ratten i en Bugatti. Under andra världskriget samt ett par år efter det kördes inget lopp. Först år 1948 återvände Monacos Grand Prix och blev 1950 också en del av det nyinstiftade världsmästerskapet i Formel 1. De följande åren var dock inte Monacos Grand Prix en del av F1-VM utan kom tillbaka på programmet först till säsongen 1955. Sedan dess har loppet varit ett stående inslag i F1-kalendern.

Ända sedan starten år 1929 har banan, eller Circuit de Monaco om man så vill, i stort sett haft samma sträckning, dock har antalet kurvor och chikaner varierat. Den ursprungliga banan innehöll endast 14 kurvor medan sträckningen som användes mellan åren 1986 och 2002 innehöll hela 25 kurvor och chikaner. 

Dagens sträckning, som började användas år 2015, mäter dryga 3,3 km och innehåller 19 olika kurvor och chikaner. Banrekordet, som lyder på 1:17,939, är från 2016 och sattes av britten Lewis Hamilton. Flest segrar på gatorna i Monte Carlo har brasilianaren Ayrton Senna som mellan åren 1987 och 1993 tog hem hela sex segrar här.

Upplev snabba bilar efter Monte Carlos täta gator

Är det någonstans man skall se ett F1-race så är det utan tvekan i Monaco. Det täta racet där bilarna flyger fram på de trånga gatorna i över 250 km/h är något som varje motorentusiast och även andra för den delen bör uppleva live. Att närmare 40 000 åskådare kantar banan gör ju inte saken sämre.

Förutom Monacos Grand Prix så bjuder ju även franska rivieran på en rad andra pärlor som Nice, Antibes och Cannes, alla på behörigt avstånd från Monte Carlo. Det allra lättaste om man vill uppleva Monacos Grand Prix på plats är att boka en paketresa genom oss på Go Sport Travel där allting ingår, såväl resa och hotell som officella F1-biljetter!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

 • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
 • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.