Hanoi F1- Formel 1 Biljetter & paketresor

Hanoi F1

Hanoi Motor Sport Circuit - Hanoi

Upplev Formel 1 – Live på Hanoi Motor Sport Circuit!

I de norra delarna av Vietnam ligger huvudstaden Hanoi, värd för det senaste tillskottet i F1-kalendern och det är även första gången landet får arrangera en tävling i värdens största motorsport! Loppet hade planerats att genomföras 2020 men har flyttats till obestämd tid för sin premiärtävling.

Hanoi Motor Sport Circuit är lagd i de västra delarna av staden, i närheten av My Dinh National Stadium. Hanoi F1 är ett av fyra stadslopp i F1-kalendern, tillsammans med Monaco, Singapore och Azerbajdzjans Grand Prix.

Överraskningen är väl inte stor när det ska nämnas att banan är designad av tyska F1-legenden Hermann Tilke, som har ett finger med i skapandet av flertalet av tävlingsbanorna i Världsmästerskapet! Hanoi Motor Sport Circuit är en stadsbana med en längd på 5,61 km och en tävling där genomförs under 55 varv. Kretsen går moturs och var till en början designad med 22 hörn men efter en utvärdering av förarnas säkerhet la de till ett 23:e hörn. Ett utmärkande kännetecken för banan är att den har en av de längsta sträckorna i F1-kalendern på 1,5 km.

Banans layout är planerad med flera utmanande svängar och i starten möts man av en skarp vänsterkurva som gör en sittplatsbiljett på ett Grandstand i närheten av denna plats till en väldigt bra investering. Räkna med prestige och tajta omkörningar!

Besök Vietnam och nykomlingen inom F1 Grand Prix

Ta er till Vietnam och upplev det nya tillskottet i F1:s tävlingskalender, Hanoi Grand Prix! Huvudstaden Hanoi är känd för sin arkitektur och hektiska gator. Kulturen är mångsidig här, med stora inslag från Sydostasien, Kina och Frankrike.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Hanois F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Vietnams Grand Prix!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.