France F1 – Formel 1 Biljetter & paketresor

France F1

Le Castellet - Circuit Paul Ricard - Marseille

Upplev Formel 1 – Live på Circuit Paul Ricard!

Formel 1 är tillbaka i Frankrike, på Circuit Paul Ricard. Cirka 60 km öster om Marseille finner man denna legenderariska racerbana, i regionen Le Castellet! Just det franska Grand Prix blev 1906 i Le Mans det första som anordnades och är med det en av de äldsta tävlingarna i motorsportens värld. Den har även genomförts på mer än 15 olika orter runt om i Frankrike, endast Australien som land kan mäkta med flera då de har anordnat sitt Grand Prix på över 20 olika Formel 1-banor.

Att Frankrike som land varit ledande i skapandet av Grand Prix tävlingarna gjorde även dem till otroligt inflytelserika i utvecklingen av sporten, från början av 1900-talet och in i det nya milleniet!

Från att Franska Grand Prix mellan 1991–2008 körts på Circuit de Nevers Magny-Cours i centrala Frankrike så är deltävlingen i Världsmästerskapet nu tillbaka i närheten av den franska sydkusten! Första loppet som anordnades på Circuit Paul Richard var dock redan 1971.

Circuit Paul Ricard har en längd på 5,84 km och ett Grand Prix genomförs under 53 varv på denna krets. Ett starkt kännetecken för banan är att den innehåller få stigningar och lutningar då den är byggd på en platå och anses därför vara en väldigt platt bana. Det snabbaste varvet på denna bana har körts av tysken Sebastian Vettel, med tiden 1:32,72. Flest segrar i Frankrikes Grand Prix har tyska F1-legenden Michael Schumacher, med sammanlagt 8 förstaplatser.

Välkommen till den franska sydkusten! Sol, bad och Formel 1 bilar

Säkra er biljett för att se Formel 1 live på Circuit Paul Ricard! Ta tillfället och bo i Marseille vid den franska sydkusten, njut av den charmiga hamnstaden med ett behagligt avstånd till banan under evenemangsdagarna.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Frankrikes Grand Prix, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Frankrikes Grand Prix!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO