Ishockey VM - Biljetter och hockeyresor

Vilket är land spelar den bästa ishockeyn i världen? Den frågan besvaras i april-maj varje år. Världsmästerskapet i ishockey har spelats varje år sedan 1930, förutom ett kortare avbrott i mitten på 1900-talet.

Under mästerskapet gör 16 olika nationer upp om den ärofyllda titeln att få kalla sig världsmästare och att dess spelare sedan får hänga guldmedaljen runt sin hals!

Det mest framgångsrika landslaget i VM är Kanada som vunnit flest guldmedaljer, tätt följt av forna Sovjetunionen. Förvänta dig en passionerad läktare med en blandning av olika de olika lagens fans på läktaren, hejandes på just sitt landslag! Upplagt för prestige på både läktaren och isen, som resulterar i en känslostorm av glädje eller besvikelse efter matchen.

Oavsett matchresultat så har man dock minnet av arenaupplevelsen och den fantastiska VM-hockey som utspelats på isen, med högt tempo och hårda slagskott!

Det svenska hockeylandslaget med kultnamnet ”Tre Kronor” kämpar mot de andra favoriterna i form av de ”Finska lejonen”, ”den ryska björnen”, ”The maple leafs” från Kanada, de hårfagra tjeckerna och amerikanerna med sina ”stars and stripes”. Vilka blir nästa världsmästare i Ishockey?!

VM i ishockey - Officiella matchbiljetter, boende och resa!

Go Sport Travel kan erbjuda er den totala hockeyupplevelsen i form av Ishockey-VM! Vi kan erbjuda biljettpaket till både gruppspelsmatcherna och finalmatcherna. Utöver de officiella matchbiljetterna så kombineras dessa med ett fint urval av boenden att välja på, valet av standard väljer du! Slutligen så kan vi även sy ihop resan dit och hem, helt efter era önskemål

Kontakta oss redan idag för att börja kolla på just er drömresa till Världsmästerskapet i ishockey!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO