Wealdstone FC

Wealdstone FC

Wealdstone FC

Hemvisten för Legendariska Fotbollsstjärnor Vinnie Jones och Stuart Pearce

Wealdstone FC är en fotbollsklubb som är rik på historia och har en speciell plats i hjärtat av sina trogna fans. Men vad som gör klubben ännu mer speciell är att den har förmånen att ha fostrat två av de mest ikoniska och respekterade namnen inom brittisk fotbollshistoria - Vinnie Jones och Stuart Pearce.

Vinnie Jones: Hjärtat av Stål

Vinnie Jones, känd för sitt hårda och kompromisslösa spelstil, är en av de mest karaktäristiska fotbollsspelarna som någonsin representerat Wealdstone FC. Innan han blev en Hollywood-skådespelare och en internationell kändis, var Vinnie Jones en nyckelspelare i Wealdstone under tidigt 1980-tal. Hans tuffa inställning och ledaregenskaper gjorde honom till en omedelbar publikfavorit. Jones karriär tog snabbt fart, och han fortsatte sedan att spela för klubbar som Wimbledon och Chelsea innan han blev känd för sin skådespelarkarriär och medverkande i filmer som "Lock, Stock and Two Smoking Barrels". Han är en levande legend som fortfarande hedras av Wealdstone FC-fansen.

Stuart Pearce: En Kultfigur i Engelsk Fotboll

Stuart Pearce, även känd som "Psycho" på grund av sin intensitet på planen, är en annan av Wealdstone FC:s stora legender. Han började sin fotbollskarriär med Wealdstone under 1970-talet innan han fortsatte sin väg till stjärnstatus i Nottingham Forest och senare som en hörnsten i det engelska landslaget. Pearce var känd för sin kompromisslösa försvarsspelstil och sitt hängivna ledarskap. Han är en av de mest respekterade spelarna inom engelsk fotboll och är fortfarande en inspiration för unga fotbollsspelare över hela landet.

Wealdstone FC har stoltserat med att vara hemvisten för dessa två stora legender, och deras bidrag till klubben och fotbollsvärlden är oförglömliga. Klubben fortsätter att hedra sina gamla hjältar med stolthet, och deras arv lever vidare i varje match som spelas på Grosvenor Vale. För de som älskar fotbollshistoria är Wealdstone FC en plats där man kan uppleva riktiga ikoner och känna historiens vingslag.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.