Southampton FC - Biljetter & fotbollsresor

Southampton FC

St. Marys Stadium -

Klubben med smeknamnet Saints är staden Southamptons stolthet, beläget i södra England. Den grundandes 1885 av fotbollsintresserade medlemmar från St. Mary’s Church Young Men Association, ett klubbnamn som senare blev till Southampton FC. Hyllningen till dessa grundare finner man nu i den nya arenans namn.

Southampton FC - Historia

De spelade länge sina hemmamatcher på den klassiska engelska arenan the Dell men flyttade 2001 in på den moderna arenan St. Mary´s Stadium, med plats för cirka 32 000 åskådare. UEFA rankar denna som en fyrstjärnig arena, säkerställd kvalité och säkerhet vid matchevenemang på europeisk nivå, i klass med andra europeiska arenor som Anfield och Parc de Princes.

Klubbens vit- och rödrandiga tröja har burits av spelare som Peter Shilton, Kevin Keegan och publikfavoriten Matthew Le Tissier.

På senare tid är klubben känd för att varit en bra språngbräda för spelare i sin fotbollskarriär. De har utvecklat och sålt vidare bland annat Alan Shearer, Gareth Bale, Sadio Mane, Virgil van Dijk och Luke Shaw. Denna utveckling behöver tillskrivas klubbens framgångsrika ungdomsakademi där flera talanger sedan har belönats med en plats i A-lags truppen för att sedan ges chansen att ta sig vidare ut i Europa och därmed ge ett bra ekonomiskt tillskott tillbaka till klubben i och med en försäljning.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Southampton FC

Självklart ser vi på GO Sport Travel till att du kan uppleva ditt favoritlag Southampton FC live på St Mary's Stadium. Som kund hos oss väljer du enkelt själv vilka fotbollsbiljetter du vill ha. Vill du ha en komplett fotbollsresa får du även välja mellan en rad olika hotell som vi själva noggrant valt ut. Förutom detta hjälper vi gärna till med andra tillval. Du berättar bara för oss vilka önskemål du har så ser vi efter om vad som är möjligt.

Ovan ser du alla Southampton FC:s matcher där vi erbjuder officiella matchbiljetter och fotbollspaket. Är det en match som saknas i listan får du gärna höra av dig. Bara för att matchen inte finns med betyder det inte att vi kan ordna med fotbollsbiljetter och fotbollsresor dit. Skulle du även vilja boka på ytterligare en fotbollsmatch samma helg hjälper vi dig naturligtvis med transporten mellan de två olika städerna.

Lägg in din förfrågan eller bokning så kommer en av våra erfarna medarbetare att kontakta dig för att svara på frågor och skicka över ett förslag så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få höra från dig, oavsett om det bara gäller trygga fotbollsbiljetter, ett hotellpaket eller en komplett fotbollsresa!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.