Real Sociedad - Fotbollsbiljetter

Real Sociedad

Estadio Anoeta - San Sebastián

Real Sociedad spelar sina hemmamatcher på Estadio Anotea, i San Sebastian i Baskien. Arenan tar in 39 500 åskådare, laget spelar i sina klassiska vitblå randiga ställ, de går under smeknamnet La Real, Erreala eller Txuri-urdin.

Under 80,81 och 82 så kom deras största framgång där de vann La liga och lyckades med samma bedrift, året därpå. Under 80-talet lyckades de även vinna Copa Del Rey 1986–87. Filosofin hos Real Sociedad har varit enkel, spela en fin fotboll med så många inhemska spelare som möjligt (basker) deras största rival är Athletic Club De Bilbao.

Några spelare vi minns på senare år som har spelat här är Xabi Alonso, Griezman och legendaren Xabi Prieto med sina 463 matcher för klubben. Tittar vi med svenska ögon så har vi ingen mindre än Alexander Isak som gjort avtryck i San Sebastian och laget är en frisk fläkt i den spanska ligan.

mar
2
sön 2025

FC Barcelona - Real Sociedad

La Liga - Spanien
Estadi Olimpic de Montjuic - Barcelona

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
maj
25
sön 2025

Real Madrid - Real Sociedad

La Liga - Spanien
Santiago Bernabeu - Madrid

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO