QPR - Biljetter & fotbollsresor

QPR FC

Loftus Road - London

Queens Park Rangers, även kallat QPR, är en professionell fotbollsklubb från västra London som de senaste säsongerna spelat sina fotbollsmatcher i den engelska andradivisionen, The Championship.

nov
30
lör 2024

Watford FC - QPR FC

The Championship - England
Vicarage Road - London

FlygHotellBiljett
fr 4595 SEK
HotellBiljett
fr 3595 SEK
Biljett
fr 695 SEK
feb
1
lör 2025

Millwall FC - QPR FC

The Championship - England
The Den - London

FlygHotellBiljett
fr 4595 SEK
HotellBiljett
fr 3595 SEK
Biljett
fr 495 SEK

Queens Park Rangers - Historia

Queens Park Rangers grundades år 1882 och som många nystartade föreningar så spelade dom sina matcher på flera olika fotbollsplaner runt om i London de första åren som aktiv förening. Det skulle faktiskt dröja ända fram till 1917 innan Queens Park Rangers fick flytta in på en arena permanent. Den arenan hette Loftus Road och som än idag, lite över hundra år senare fortfarande är Queens Park Rangers hem. 

Loftus Road är en mindre arena som tar in 18 439 människor sedan alla ståplatser blev ombyggd till sittplatser. Mängder av West London Derbies har spelats här genom åren mot Chelsea, Fulham och Brentford som även dom huserar i västra delarna av London. Loftus Road var den första arenan i den engelska professionella fotbollen som använde konstgräs mellan åren 1981 till 1989.

Fotbollsresor och fotbollsbiljetter - Queens Park Rangers  

Söker du efter matchbiljetter för att åka Circle line ut till White City och besöka Loftus Road? Då har du kommit rätt! Vi på GO Sport Travel kan genom avtal med klubbar och leverantörer erbjuda dig officiella fotbollsbiljetter till Queens Park Rangers hemmamatcher på Loftus Road på förfrågan.

Att kliva av tunnelbanan vid Shepperds Bush och promenera på den klassiska marken vid Goldhawk och Uxbridge Road är så mycket QPR det kan bli i London. Här hittar du de flesta pubar som Queens Park Rangers supportrar samlas eller Rangersfansen som dom även kallar sig.

Vi på GO Sport Travel kan London utan och innan, tillsammans med dig så kan vi skräddarsy din paketresa för att se Queens Park Rangers precis enligt dina önskemål. Detta klassiska lag som har hoppat upp och ner i divisionerna de senaste åren har en trogen skara fans och att se en fotbollsmatch på lilla Loftus Road är en speciell upplevelse. Du märker direkt att detta är en arena som varit med länge och även om benutrymmet är obefintligt så vägs det upp av stämningen och atmosfären. 

Vi vill genom våra paketresor ge er den kompletta Londonupplevelsen och vare sig ni söker tips för shopping, sevärdheter eller mat så sitter vi på massor av erfarenhet och kunskap. Ring eller maila oss och vi ger er personlig hjälp från val av kategori på fotbollsbiljett till var det bästa läget på hotellet är just för er. Så kontakta oss redan idag för att åka och se Queens Park Rangers!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO