QPR FC

QPR - Biljetter & fotbollsresor

QPR FC

Loftus Road - London

Queens Park Rangers, även kallat QPR, är en professionell fotbollsklubb från västra London som de senaste säsongerna spelat sina fotbollsmatcher i den engelska andradivisionen, The Championship.

apr
24
lör 2021

QPR FC - Norwich City

The Championship - England
Loftus Road - London

HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
maj
8
lör 2021

QPR FC - Luton Town

The Championship - England
Loftus Road - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Queens Park Rangers - Historia

Queens Park Rangers grundades år 1882 och som många nystartade föreningar så spelade dom sina matcher på flera olika fotbollsplaner runt om i London de första åren som aktiv förening. Det skulle faktiskt dröja ända fram till 1917 innan Queens Park Rangers fick flytta in på en arena permanent. Den arenan hette Loftus Road och som än idag, lite över hundra år senare fortfarande är Queens Park Rangers hem. 

Loftus Road är en mindre arena som tar in 18 439 människor sedan alla ståplatser blev ombyggd till sittplatser. Mängder av West London Derbies har spelats här genom åren mot Chelsea, Fulham och Brentford som även dom huserar i västra delarna av London. Loftus Road var den första arenan i den engelska professionella fotbollen som använde konstgräs mellan åren 1981 till 1989.

Fotbollsresor och fotbollsbiljetter - Queens Park Rangers  

Söker du efter matchbiljetter för att åka Circle line ut till White City och besöka Loftus Road? Då har du kommit rätt! Vi på GO Sport Travel kan genom avtal med klubbar och leverantörer erbjuda dig officiella fotbollsbiljetter till Queens Park Rangers hemmamatcher på Loftus Road. 

Att kliva av tunnelbanan vid Shepperds Bush och promenera på den klassiska marken vid Goldhawk och Uxbridge Road är så mycket QPR det kan bli i London. Här hittar du de flesta pubar som Queens Park Rangers supportrar samlas eller Rangersfansen som dom även kallar sig.

Vi på GO Sport Travel kan London utan och innan, tillsammans med dig så kan vi skräddarsy din paketresa för att se Queens Park Rangers precis enligt dina önskemål. Detta klassiska lag som har hoppat upp och ner i divisionerna de senaste åren har en trogen skara fans och att se en fotbollsmatch på lilla Loftus Road är en speciell upplevelse. Du märker direkt att detta är en arena som varit med länge och även om benutrymmet är obefintligt så vägs det upp av stämningen och atmosfären. 

Vi vill genom våra paketresor ge er den kompletta Londonupplevelsen och vare sig ni söker tips för shopping, sevärdheter eller mat så sitter vi på massor av erfarenhet och kunskap. Ring eller maila oss och vi ger er personlig hjälp från val av kategori på fotbollsbiljett till var det bästa läget på hotellet är just för er. Så kontakta oss redan idag för att åka och se Queens Park Rangers!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.