Paris Saint Germain - Biljetter & fotbollsresor

Paris Saint Germain

Parc des Princes - Paris

Fransk fotboll har de senaste decenniet dragit till sig stor uppmärksamhet. En stor del av äran för detta ska ges till huvudstadklubben, Paris Saint Germain.

Sedan klubben fick nya ägare med starka ekonomiska muskler i början på 2010-talet så har de tagit ny mark båda i Ligue 1 och ute i Europa. 2012 värvades den stora spelarprofilen Zlatan Ibrahimovic och därefter har en stor del prestigevärvningar fyllts på i spelatruppen allt eftersom.

Paris Saint Germain - Historia

Klubben, med smeknamnet Les Parisiens, har sedan grundandet 1970 tagit hem flertalet inhemska liga- och cuptitlar, där en stor del av dessa tagits under 2000-talet. Men den största klubbtiteln finns dock kvar att vinna, Europacupen, eller för de flesta känd som Champions League. Vem vet, kanske finns denna ära inom räckhåll?

Vi på GO Sport Travel kan erbjuda förstklassiga officiella fotbollsbiljetter på Parc des Princes som är Paris Saint Germains hemmaarena, belägen i utkanten av centrala Paris. I området finns ett flertal hotell som vi kan erbjuda i kombination med matchbiljetten och tillsammans med flygresa kan vi skräddarsy just din fotbollsresa efter dina önskemål. I Paris finns förutom fotboll även mycket annat att upptäcka vilket gör staden till ett perfekt resmål för alla typer av sällskap och för alla åldrar.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Paris Saint Germain

Har man förutom fotboll även siktet inställt på det rika utbud av restauranger och kultur som Paris erbjuder kan man välja det i tillägg till sin fotbollsbiljett. Vandra längs Champs-Èlysées och se den mäktiga Triumfbågen, ta en cykeltur längs floden Seine eller våga dig på en tur uppför trapporna och njut av utsikten från Eiffeltornet. Har man en resa tänkt för hela familjen finns även möjligheten att kombinera matchupplevelsen med ett besök på Disneyland!

Skicka din förfrågan redan idag så kan vi på GO Sport Travel hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur just din fotbollsresa kan se ut. Vi har genom vår långa och goda erfarenhet samt ett väl etablerat kontaktnät i Frankrike möjligheten att skräddarsy din fotbollsresa, oavsett om det är ett helt fotbollspaket med flyg, hotell och andra aktiviteter du vill ha hjälp med, eller endast fotbollsbiljett!

Med våra trygga villkor ser vi till att din officiella fotbollsbiljett levereras enligt överenskommelse, i god tid innan match. Vi skräddarsyr boendet och eventuell resa efter de önskemål som du har. Med vår erfarna personal hjälper vi dig att hitta vilken matchbiljett och vilket boende som passar dig bäst. 

Ta chansen och låt oss förverkliga din fotbollsresa till Paris så kommer vi att göra vårt bästa för att skapa ett oförglömligt minne!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.