SSC Napoli - Biljetter & fotbollsresor

SSC Napoli

Stadio San Paolo - Neapel

Välkommen till ett hett tempererat Neapel, på alla sätt och vis! I denna hamnstad i södra Italien återfinns Società Sportiva Calcio Napoli. De ljusblåa spelar till vardags på anrika Stadio San Paolo, med plats för 60 240 åskådare.

Arenan har fått sitt namn efter aposteln Paulus och kännetecknas förutom det massiva publiktrycket också av den speciella vallgraven som omringar den gröna mattan.

mar
14
sön 2021

AC Milan - SSC Napoli

Serie A - Italien
San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - Milano

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
mar
21
sön 2021

AS Roma - SSC Napoli

Serie A - Italien
Stadio Olimpico - Rom

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

SSC Napoli - Historia

Klubben grundades 1904 som Naples Foot-Ball & Cricket Club i Neapel av engelska hamnarbetare. Klubbfärgen ljusblått symboliserar havet och himlen, passande för den miljö som staden är belägen i.

Den storhetsperiod klubben hittills har haft var i slutet av 1980-talet då Diego Maradona var mittpunkten och drivkraften i det lag som vann Serie A två gånger. Klubbens största framgångar fram till och med detta hade varit två segrar i italienska cupen, 1962 och 1976.

Maradona värvades från FC Barcelona 1984, för tidens då högsta transfersumma. Han mottogs som en frälsare och en frontfigur i Neapels chans att hävda sig mot norra Italien, med deras storlag Juventus FC och AC Milan. Och detta gjorde de sannerligen!

Med den lilla argentinaren i spetsen så vann klubben för första gången italienska mästerskapet och samma år vann man dessutom cupen. 1990 vann man återigen italienska ligan.

Efter storhetstiden med Maradona på 1980-talet gick Napoli mot dystrare tider. Med dåliga ekonomiska resultat så tappade de mot de största och åkte ner igenom seriesystemet. Napoli var i slutet av 1990-talet en skugga av sitt forna jag och spelade då i Serie B. Med den sportsliga nedgången och placeringen i botten på andradivision så tappade de även biljettintäkterna från den annars fullsatta arenan.

Klubben gick i konkurs 2004 och tvångsdegraderades då till Serie C1. Samma år bildades efterträdaren Napoli Soccer. Den stora vändningen för klubben kom när filmproducenten Aurelio De Laurentiis köpte upp klubben. Han satte tidigt upp målet; Att spela i Europa inom en femårsperiod. Med den framåtandan så kom även supportrarna och ekonomin tillbaka på en stabil nivå.

De Laurentiis köpte därefter även tillbaka det gamla namnet SSC Napoli och de spelar sedan säsongen 2007-2008 återigen i Serie A. Sedan dess har klubben ännu en gång etablerat sig i toppen på grund av kloka värvningar, bra tränare och ännu en gång med arenan Stadio San Paolo, fylld till bredden av de fotbollsfanatiska napolitanarna.

Fotbollsbiljetter och fotbollresor - SSC Napoli

Staden Neapel är förutom fotbollen även känd för sin kultur, mat och shopping. Ta en tur på shoppinggatan Via Toledo, boka in en kväll på operahuset San Carlo, njut av klassiska bakverk på kultförklarade Pintauro eller ta en guidad tur i den underjordiska Neapel och avrunda det kulturella med ett besök på stadens arkeologiska museum, med hela 26 olika avdelningar.

Ovan hittar du SSC Napoli spelschema för att hitta ett datum som passar dig. När du valt vilken match och datum som du tycker ser bra ut klickar du in på den matchen för att i lugn och ro kunna välja bland matchbiljetter och hotell.

Känner du dig osäker på vilken typ av fotbollsbiljett eller hotell du ska välja är du mer än välkommen att maila eller ringa oss. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet som stöd för att du ska känna dig säker i dina val. Med våra trygga villkor ser vi till att din matchbiljett levereras enligt överenskommelse.

Kontakta oss redan idag för att boka en officiell fotbollsbiljett för att få se SSC Napoli live eller ett förslag på en komplett fotbollsresa till Neapel!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2020-09-30

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under september 2020 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startar den 12/9 och under september månad kommer läktarna vara stängda. Från och med första Oktober planerar klubbarna att deras arenor är godkända för reducerad kapacitet. Allt från 20%-40% är planen just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent