FC Nantes - Fotbollsbiljetter

FC Nantes

Stade de la Beaujoire -

Football Club de Nantes Atlantique, eller det mer använda FC Nantes, kommer från den västra Frankrike. Klubben grundades 1943, mitt under det pågående Andra världskriget, som ett resultat av att flera små klubbar gick ihop och blev starkare tillsammans under ett klubbnamn.

Klubben kallas ofta för smeknamnen La Maison Jaune (The Yellow House) och Les Canaris (The Canaries), vilket ger en tydlig vink om att färgerna på klubbemblemet och matchtröjorna är kanariegul. I Nantes så spelar de sina hemmamatcher på Stade de la Beaujoire, med plats för cirka 35 000 åskådare.

Både Didier Deschamps och Marcel Desailly, Världsmästare och Europamästare med Frankrike vid millennieskiftet, startade sina seniorkarriärer med Les Canaris i slutet av 1980-talet. FC Nantes har förutom dessa legender även fostrat många fler etablerade spelare, mycket på grund av deras välkända ungdomsakademi.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.