Borussia Mönchengladbach - Fotbollsbiljetter

Borussia Mönchengladbach

Borussia-Park -

Borussia Verein für Leibesübungen 1900 e.V. Mönchengladbach, mest kallad Borussia Mönchengladbach, grundades 1900 och med dess långa namn så är det tacksamt att förkortningen Gladbach eller smeknamnen Die Fohlen (The Colts) och Die Borussen (The Prussians) oftast kan användas istället. Hemmamatcherna spelas på Borussia Park, med plats för cirka 54 000 supportrar. En notering väl att nämna är att tröjnummer 12 är pensionerad, som en hyllning till den 12:e spelaren under en match, det vill säga deras supportrar på läktarna.

Klubbfärgerna är vit och svart och en av de största rivalerna i Tyskland är 1 FC Köln, som även kommer från samma region. Gladbach har en stor mängd legender som bidragit genom tiderna, två av de största är Berti Vogts med flest spelade matcher och Jupp Heynckes med flest gjorda mål. Båda var skickliga spelare som sedan gick vidare till andra klubbar och landslag som minst lika skickliga tränare.

Svenskkopplingen är stor till klubben då både Martin Dahlin och Patrik Andersson gjorde ett stort avtryck i Gladbach på 1990-talet, under samma period som de även blev firade bronshjältar med svenska landslaget i Fotbolls-VM i USA 1994.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.