Borussia Mönchengladbach - Fotbollsbiljetter

Borussia Mönchengladbach

Borussia-Park -

Borussia Verein für Leibesübungen 1900 e.V. Mönchengladbach, mest kallad Borussia Mönchengladbach, grundades 1900 och med dess långa namn så är det tacksamt att förkortningen Gladbach eller smeknamnen Die Fohlen (The Colts) och Die Borussen (The Prussians) oftast kan användas istället. Hemmamatcherna spelas på Borussia Park, med plats för cirka 54 000 supportrar. En notering väl att nämna är att tröjnummer 12 är pensionerad, som en hyllning till den 12:e spelaren under en match, det vill säga deras supportrar på läktarna.

Klubbfärgerna är vit och svart och en av de största rivalerna i Tyskland är 1 FC Köln, som även kommer från samma region. Gladbach har en stor mängd legender som bidragit genom tiderna, två av de största är Berti Vogts med flest spelade matcher och Jupp Heynckes med flest gjorda mål. Båda var skickliga spelare som sedan gick vidare till andra klubbar och landslag som minst lika skickliga tränare.

Svenskkopplingen är stor till klubben då både Martin Dahlin och Patrik Andersson gjorde ett stort avtryck i Gladbach på 1990-talet, under samma period som de även blev firade bronshjältar med svenska landslaget i Fotbolls-VM i USA 1994.

apr
19
lör 2025

Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach

Bundesliga - Tyskland
Signal Iduna Park - Dortmund

FlygHotellBiljett
fr 7995 SEK
HotellBiljett
fr 5995 SEK
maj
10
lör 2025

Bayern München - Borussia Mönchengladbach

Bundesliga - Tyskland
Allianz Arena - München

FlygHotellBiljett
fr 13595 SEK
HotellBiljett
fr 10995 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO